Jeg har lest Framandkar av Tarald Stein

8 kommentarer om “Jeg har lest Framandkar av Tarald Stein”

  1. Tusen takk for at du leste og blogga om boka mi! Det er alltid veldig godt at noen synes jeg har fått til det jeg ville. Tenk at bokstaver på papir kan ha en sånn kraft at de skaper forståelse, gjenkjennelse og nye inntrykk!

  2. Da jeg tok inn posten, hadde en eller annen i husholdet kjøpt boka. Når jeg tenker meg om, har jeg ikke sett ham på en stund, hvilket tilsier at jeg har tid å lese boka før han dukker opp. Takk for tipset(:

  3. Jepp, dette er en fantastisk bok! Jeg også leste den fort. Og igjen. Og igjen. Har en plan om å skrive om den for lokalbiblioteket sin blogg, og den planen er ikke død enda. :o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.