PS: Jeg blir pensum

Er du elev på videregående og bruker norskverket Spenn? Er du lærer på videregående og underviser i norskverket Spenn? Da kommer du til å undervise i meg om ikke så lenge!

Nærmere bestemt: I mitt kapittel om tegneserier og mine tegneserie-eksempler. Det er også mulig du kommer til å undervise i kapittelet mitt om blogging til samme læreverk.

Til alle dere andre som ikke går på vgs: Cappelen Damm har Spenn som digitalt læreverk, så dere kan lese det på Internet.

(Og til dere som lurer: Dette er ikke Årets Bokprosjekt. Det er et litt mindre prosjekt, men fortsatt veldig artig!)

20 kommentarer om “PS: Jeg blir pensum

  1. Dette var jo oppløftende. Jeg skrev særoppgave om tegneserier på VGS på 90-tallet. Da stod det ikke stort om det i norskbøkene. Det er kjempebra at forlagene tar det inn nå, men kanskje litt symptomatisk at det skjer først nå når tegneserielesningen er i ferd med å avta blant mange ungdomsgrupper.

    Forøvrig regner jeg med du har skrevet flotte kapitler og forventer selvsagt at du forklarer ungdommen at for å finne kvalitetsserier må man søke seg til den fransk-belgiske tradisjonen slik jeg forklarer her: http://venstresida.net/?q=node/377

    Bilal&Christin!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.