Du er invitert i bloggbursdag!

Kjære lesere og medbloggere!

Fredag 13. november fyller Revolusjonært Roteloft tre år, og siden det ikke er så ofte at bloggbursdager faller på ulykkesdager, følte Mr. Jackson og jeg at dette måtte feires.

Dermed har vi booket oss på inn på et utested – hyggelige M3 Mat og Bar i Maridalsveien, og tenkte at vi skulle invitere alle kjente og ukjente til å feire sammen med oss.

Det kommer til å bli underholdning, koseprating, moro og overraskelser, og du får muligheten til å møte andre bloggere og lesere, i tillegg til å feire høstens store ulykkesdag med øl og brus.

Vi begynner kl. 18 og holder det gående hele kvelden, men har du lyst til å få med deg mikrofon-biten og underholdningsbiten, anbefaler jeg at du stikker innom rundt 18-19. Ta med deg venner og godt humør!


Er du en sånn Facebook-person, finner du arrangementet her.

Har du lyst til å si noe i mikrofonen i anledning dagen, er det bare å si fra i kommentarfeltet eller maile meg. Vi håper på å se akkurat deg!

21 kommentarer om “Du er invitert i bloggbursdag!

 1. For en utrolig genial idè og strålende måte å samle folk på! Jeg håper virkelig på å komme – det vil i så fall bli mitt første bloggtreff / twittertreff, så da grugleder jeg meg nok litt 🙂 Gratulerer med snart 3 år da!!!

 2. Hurra! 😀 Grattis, Virrvarr! *glede seg til tre nye år og enda nokre fleire*

  Er det vanskeleg å kome seg dit, da? Det freistar, men som fersk «Austfolding» (folkehøgskole) og dessutan innehaver av ein paranoia som òg vil ha sagt sitt, så er eg ikkje sånn vanvittig trygg på å ferdast hit og dit. Eg får prøve å dra med meg nokon, kanskje. Hadde vore koseleg, iallfall!

   1. Hmmmm:
    blodloft og rotesugere – loftsugere og roteblod – sugerloft og blodrot – sugerblod og loftrote – loftblod og sugerrot …. 🙂

 3. Jeg har kjempelyst, men det kommer nok til å koste litt for mye å reise fra Ringsaker. Også blir det nok litt for skummelt siden jeg ikke kjenner noen. 😛 MEN, hurra for bloggen!

  1. Jeg har en kjempeplan om navnelapper og sånn i døra – og hvis jeg ikke får gjennomført det, har jeg tenkt å henge en plakat på meg eller no. Så sosialt sett skal vi hvertfall få inkludert deg om du tar turen 😀

 4. Jeg vet du gleder deg til å se akkurat MEG ;D
  ALLE gleder seg til å se akkurat MEG.

  Buy me beer, betch!
  (Denne kommentaren er pressang btw)

 5. Å, jeg er jo litt mer på ukjent enn kjent-siden, men jeg er veldig fristet så kanskje… Men det kommer litt an på og jeg har Nanowrimo jeg kommer til å holde på med i november også, men jeg har lyst, ville blitt første gangen jeg så en del folk jeg leser bloggen til in real life og det hadde i grunnen vært ganske spennende 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..