If I only had a brain

11 kommentarer om “If I only had a brain”

 1. Åh som jeg kjenner meg igjen! I perioder er det bare umulig å holde fokus lenge nok av gangen til å faktisk få noe gjort… Frustrerende, og om ett halvt år, kan man le godt av alle de rare tingene man endte opp med å gjøre… (i mitt tilfelle, neste dag) 🙂
  Overskriften din minner meg om noe jeg skrev senest igår….jeg kjenner meg såååh igjen!

 2. kjenner meg sånn igjen. noen ganger føles ting så vanskelig, så nyttesløst og alt man gjør bare blir feil. det er da man har mest lyst å legge seg ned og ikke komme frem igjen. det er da de sier at det er i motbakke det går oppover. selv om man føler man bar sklir ned igjen. lykke til, det kommer bedre dager. selv sitter jeg med en av mine dårligste, men alle sier det til meg og jeg er ikke død enda, så da velger jeg å tro at det er noe i det. funker det ikke for meg, så kanskje for deg.

 3. Hvis noen har sendt deg en epost ved en feil, er det vel ikke så farlig om du sletter den?
  *sletter eposten du sendte meg ved en feil*

 4. Føler med deg. Jeg har hatt det sånn i noen dager nå. Klarte å føre opp min neste avtale med psykiateren i MS Outlook som «Søndag 1. oktober kl. 04:45». Må ringe og sjekke når vi egentlig skal møtes; det er neppe på søndag lenge før soloppgang & kirketid.

  Tok en halv kilo kyllingfilé ut av frysen til tining i går morges. Glemte den over natta, og nå ville Mattilsynet neppe ha godkjent den, så den går i kompostsøpla. Også kyllingfilé som er så godt 😦

  Bestevenninna mi gifter seg i dag, men i går fikk jeg det for meg at i dag var i går, så jeg sendte dem gratulasjoner en dag for tidlig (Vel, bedre enn en dag for sent).

  Forsøkte å ringe konsulenten min på Nav i hele formiddag, og da jeg omsider kom fram til henne etter fire timer husket jeg ikke hva jeg skulle spørre om, så det bare endte opp med masse tomprat om hvor mange på etaten som hadde nøffesyken og sånn.

  Og dette er bare bommerter fra de siste 48 timene! Jeg håper at hjernene våre har det hyggelig på ferie, og at de snart kommer hjem.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s