If I only had a brain

Jeg er på tur. Det er offisielt.

Jeg bommer på deadlines, klarte å skrive opp feil tidspunkt på begge arrangementene i forrige blogginnlegg, leverer tekster som er for korte eller for lange om jeg leverer noe, glemmer å svare på tekstmeldinger, sletter eposten du sendte meg ved en feil og søler kaffe i tastaturet på datamaskinen.

Jeg banner og syter fordi jeg plutselig ikke greier å låse opp døra, før det går opp for meg at vent, jeg bor jo ikke i Ullevålsveien 109 A. Jeg bor i Ullevålsveien 109 B! Buuuuhu!

Jeg ringer Kajsa og spør etter Ken, jeg svir brokkolien og knuser alt som ikke er skrudd fast og støpt i betong. Hvis du lurer på om du har gjort noe galt: Det er ikke deg. Det er meg.


En lenke til en tegneserie som beskriver hvordan jeg har det.

11 kommentarer til “If I only had a brain”

 1. Åh som jeg kjenner meg igjen! I perioder er det bare umulig å holde fokus lenge nok av gangen til å faktisk få noe gjort… Frustrerende, og om ett halvt år, kan man le godt av alle de rare tingene man endte opp med å gjøre… (i mitt tilfelle, neste dag) 🙂
  Overskriften din minner meg om noe jeg skrev senest igår….jeg kjenner meg såååh igjen!

 2. kjenner meg sånn igjen. noen ganger føles ting så vanskelig, så nyttesløst og alt man gjør bare blir feil. det er da man har mest lyst å legge seg ned og ikke komme frem igjen. det er da de sier at det er i motbakke det går oppover. selv om man føler man bar sklir ned igjen. lykke til, det kommer bedre dager. selv sitter jeg med en av mine dårligste, men alle sier det til meg og jeg er ikke død enda, så da velger jeg å tro at det er noe i det. funker det ikke for meg, så kanskje for deg.

 3. Hvis noen har sendt deg en epost ved en feil, er det vel ikke så farlig om du sletter den?
  *sletter eposten du sendte meg ved en feil*

 4. Føler med deg. Jeg har hatt det sånn i noen dager nå. Klarte å føre opp min neste avtale med psykiateren i MS Outlook som «Søndag 1. oktober kl. 04:45». Må ringe og sjekke når vi egentlig skal møtes; det er neppe på søndag lenge før soloppgang & kirketid.

  Tok en halv kilo kyllingfilé ut av frysen til tining i går morges. Glemte den over natta, og nå ville Mattilsynet neppe ha godkjent den, så den går i kompostsøpla. Også kyllingfilé som er så godt 🙁

  Bestevenninna mi gifter seg i dag, men i går fikk jeg det for meg at i dag var i går, så jeg sendte dem gratulasjoner en dag for tidlig (Vel, bedre enn en dag for sent).

  Forsøkte å ringe konsulenten min på Nav i hele formiddag, og da jeg omsider kom fram til henne etter fire timer husket jeg ikke hva jeg skulle spørre om, så det bare endte opp med masse tomprat om hvor mange på etaten som hadde nøffesyken og sånn.

  Og dette er bare bommerter fra de siste 48 timene! Jeg håper at hjernene våre har det hyggelig på ferie, og at de snart kommer hjem.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.