Dagens tips for deg som elsker bøker:

Du har antageligvis lyst til å registrere deg på Bokelskere.no. Det er et nettsamfunn og diskusjonsforum bygget opp rundt det å elske bøker.

Det er litt twitter-aktig i den forstand at man kan følge hvem som helst, men det har en egen sjarm, siden de du velger å følge gjerne er dem med de mest spennende bokhyllene (c;

I tillegg er det hvertfall deilig for obsessive-compulsive-Virrvarr å få sortere bokhyllen sin digitalt… Vi sees!

18 kommentarer om “Dagens tips for deg som elsker bøker:

 1. Så lurt. Og gøy!

  Sjølv om eg tykkjer er litt skummelt å registrere seg på sånne nye greier. For tenk om ein gløymer det, og så plutseleg har plutseleg ikkje lese noko mye bøker, og ingen kulturell (internett)kapital lenger. Og det er jo litt skummelt. Hm.

 2. Flotters! Jeg har lenge ønsket meg et godt system for å holde orden på bøker jeg har lest og skal lese, og dette ser perfekt ut for akkurat det. Jeg lagde meg en profil, men det vil nok ta en stund å bygge opp hele lesehistorien min. Foreløpig har jeg bare rasket sammen det jeg kom på i farten.

 3. Typisk. Her kommer jeg hjem etter å ha skrevet denne:

  .. også finner jeg dette innlegget i rss-leseren min. Hva skal en stakkar gjøre..

 4. Ja dette ser veldig bra ut!Bestilte forresten «Skriveboka»som du så fint anbefalte og sitter med den i hånden nå-flott med gode tips:)Takk:)

 5. Har registrert meg jeg også, du fant meg visst da jeg la til «Jenter som kommer» 🙂

  Så nå lurer jeg på en ting. Legger jeg inn bøker jeg faktisk eier, eller bøker jeg har lest? For det er stor forskjell på de to tingene der, altså.

  Har litt lyst til å ha tagge bøker med flere tags enn en, jeg. Noe er jo både svensk og fantasy og barnebok, f.eks. Enten det, eller finne et bedre system enn jeg har nå eller la være å sortere i det hele tatt. Må tenke litt på det.

  1. Du kan både legge til bøker du eier, men som ikke har blitt lest, og bøker som du du har lest, men ikke eier. Det er bare å sette de som «Har lest», «Avbrøt», «Leser» eller «Skal lese» når du legger bøkene til i listen.

 6. Vil du vite noe rart? Jeg elsker bøker. Det er ikke dét som er rart, men siden jeg elsker bøker ble jeg straks nysgjerrig på denne nettsiden, for jeg er litt sånn kresen egentlig og vil helst bare lese skikkelig gode bøker. Så, tanken på å finne folk som er glad i samme bøker som jeg er, og å se hva annet de liker, er en fin ting – noe jeg gjør ofte i virkeligheten, men aldri har gjort på nett sånn som det der. Så jeg gikk inn på siden, og søkte etter de vakreste bøkene jeg noensinne har lest, «His dark materials» av Philip Pullman. Og nå kommer det rare, og også veldig fine: Den eneste som det stod at hadde triologien som favoritt var… Deg! Ida Jackson! Jeg ble skikkelig glad. Respekt=)

 7. Vil du vite noe rart? Jeg elsker bøker. Det er ikke dét som er rart, men siden jeg elsker bøker ble jeg straks nysgjerrig på denne nettsiden, for jeg er litt sånn kresen egentlig og vil helst bare lese skikkelig gode bøker. Så, tanken på å finne folk som er glad i samme bøker som jeg er, og å se hva annet de liker, er en fin ting – noe jeg gjør ofte i virkeligheten, men aldri har gjort på nett sånn som det der. Så jeg gikk inn på siden, og søkte etter de vakreste bøkene jeg noensinne har lest, “His dark materials” av Philip Pullman. Og nå kommer det rare, og også veldig fine: Den eneste som det stod at hadde triologien som favoritt var… Deg! Ida Jackson! Jeg ble skikkelig glad. Respekt=)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.