Ønskeliste!

Jeg tenkte jeg skulle legge ut ønskelisten min her, så jeg slipper å maile den til alle som vil ha den.

Kjære Jul! Jeg ønsker meg…

 1. En stooooor og myyyyyk badekåpe til de dagene jeg bare vil dusje og ikke kle på meg igjen.
 2. Et deluxe-sett fra Subversive crossstitch. Jeg har et intenst behov for å brodere korssting, og dette virker som et godt sted å starte!
  Go fuck yourself
 3. Alt som står på min Amazon-wishlist. Ja, jeg har redigert den så den passer til julehandel. Du kan kjøpe alt her, jeg har ikke tenkt å handle inn noe av det selv. Den er kort med vilje. Jeg vil jo ikke risikere at du kjøper en av de tingene jeg har minst lyst på, ikke sant?
 4. Ny mp3-spiller. En som fungerer bra med Ubuntu, så jeg slipper på bruke hele første juledag på sudo make install.
 5. Visittkort fra Sort Enke Design. Jeg har snakket litt med henne om hva jeg vil ha, så hvis du mailer henne og gjør ferdig dealen er det verdens fineste presang!
 6. Stearinlys! Fine stearinlys! Så Mr. Jackson og jeg kan ha det romantisk! NB: Uten duft, ellers dør Mr. Jackson av allergi. Ikke så romantisk.
 7. Balansstol. Så jeg kan sitte og skrive uten å ynke meg ihjel over stive skuldre etterpå.
 8. Vin, vinhylle og vinopptrekker. Jeg kan nemlig drikke litt nå som pillene fungerer så bra og jeg er så stabil som jeg er. Likevel bærer kjøkkenet mitt preg av at jeg har vært avholds siden videregående, så litt utstyr er ikke å forrakte.
 9. Spilletid på Warhammer Online. Fordi det er fint å gjøre morsomme, unyttige ting, og fordi ingenting er så romantisk som å drepe orker sammen med mannen sin.
 10. Moleskines med ruter og stiv perm. Fordi jeg skriver dem ut før du har rukket å si «inspirert?».
 11. Stilige bærenett til Virrvarrs bærenettsamling.
 12. Følgende Lush-produkter: Woosh Showerjelly, Lip Service Lip Balm, Each Peach Massasjebar, Flying Fox Dusjgel 500 gr og Vanilla Delite Bodylotion.

Sånn, svigermor og svigerfar. Nå ligger den et sted der dere finner den igjen (c;
Har du skrevet ønskeliste ennå?

20 kommentarer til “Ønskeliste!”

 1. Jeg kjøpte broderistæsjet mitt på en butikk som heter Broderisenteret her i Trondheim. Damen ble helt i hundre da jeg (en UNG person!) kom inn og ville kjøpe masse greier. Og noen uker senere kom jeg tilbake og ville vite hvordan hardangersøm fungerer. Og da ble dama veldig engasjert og forklarte i det vide og brede på forskjellen mellom hardangersøm og f.eks. engelsk broderi.

  Mitt julegavetips er altså å stikke innom en sånn spesialistbutikk og spørre om noe nerdete. Da blir de så glade. 😉

  Og når du er godt i gang med broderi, vil du merke ett behov for millimeterpapir.

 2. Sitter og sliter og strever med ønskeliste nå. Problemet er at jeg er så sabla vrang at jeg liker å ta i ting før jeg skaffer meg det, og jeg kommer meg jo ikke ut i butikker for å finne ut hva jeg har lyst på… Men bøker er litt greiere, så amazoon blir grundig støvsugd om dagen, og jommen fant jeg ikke litt inspirasjon på ønskelista di, Howl’s Moving Castle så ut til å passe meg perfekt for tiden 🙂

 3. Jeg ønsker meg noe så gammeldags som flanellsengetrekk jeg.. Det er jo så godt og varmt! 😀 Nedturen er at det finnes få fine. De aller fleste er bestemorsblomstrete eller fulle av rosa hjerter..

  Og ja, ønskelista er skrevet, og der er det til og med en link til sånne trekk som ser helt greie ut.. ^____^ Jeg har forresten funnet ut at gavekort er supre greier å ønske seg til jul. Så kan man kjøpe seg noe man trenger etterhvert, istedet for å få mange ubrukelige ting i jula.

 4. Ønskelista er ferdig – for første gang i mitt liv. Grunnen er nok at jeg synes det er kjedelig å handle ting som potetskreller/slikkepott/stretchlaken/brunostlokk. Så da lar jeg andre få kjøpe det til meg i stedet – alle er fornøyde =)

  1. Hey – dette er alt jeg ønsker meg etter at jeg har fått den superdupre-kjempesterke stasjonære pc’en jeg ønsker meg 😀

   Og ellers: Å være feminist handler ikke om å spytte på alle ting som er stemplet som jenteting, det handler om å drite i skillet mellom jenteting og gutteting. Jeg ønsker meg Warhammer og jeg ønsker meg bodylotion osv.

 5. Ønskelista er skrevet ja! Og sendt rundt på Sms. Ønsker nemlig å gjøre meg ferdig med alle julegavene før desember, ellers blir jeg ikke ferdig med all logistikken! 😛

  Men jeg ville si at jeg elsker å lese andre sine lister for da kanskje jeg finner noe på egen hånd til de som nekter å ønske seg noe. Eller kanskje jeg til og med finner noe til meg selv! Likte godt de frekke broderiene! Og elsker ting fra Lush (som du forøvrig tipset meg om i sommer og jeg endte opp med å bestille et lass til nordnorge for ferieturen min. De har nemlig badekar!) så du er god på å spre ordet! 🙂

  Ønsker deg en fin-fin helg! Den er jo rett rundt hjørnet! 🙂

 6. Jeg tror jeg har 2 eksemplarer av Howl’s Moving Castle, du kan få paperback’en når den kommer hjem fra Trondheim tror jeg. Så kan du ønske deg Castle in the Air eller House of Many Ways i stedet, de er i samme serie, sort-of. Eller hva som helst annet av Diana Wynne Jones egentlig, siden hun er best.

 7. Gå inn på gruppa «For et mer aggressivt korsstingsbroderi!» for å finne åndsfrender å inspirasjon. Hjemmelagde julegaver er i vinden igjen! 🙂

 8. Jeg har ikke skrevet ønskeliste, enda. Aner ikke hva jeg ønsker meg, egentlig.
  Fine bøker på Amazon-listen din! La til Madness: A Bipolar Life på min liste. Jeg fikk diagnosene blandet angstlidelse og depressiv-lidelse for to år siden, men har lenge følt at de har plassert meg i den båsen, og ikke sett utviklingen. Jeg har lenge trodd jeg har Bipolar 2, og i går snakket jeg med psykiater. Det var første gang vi møttes, men etter å ha snakket med meg i en time, satt han seg ned og skrev ut en resept på Lamictal! Er det virkelig så lett!? Dette skremte meg, og jeg sa til ham at jeg ikke ville begynne med det enda. Så, jeg forsetter på Cipralex inntil videre. Det demper angsten, om ikke annet.

 9. Hm, nei, har ikke begynt på ønskelisten enda. Eller jo, litt sånn i hodet, bare 🙂 Ønsker meg bøker, så det var et bra tips med amazon! Ellers har jeg lyst på fine luer og votter, skjerf, ullsokker (helst hjemmestrikkede) ooog… jeg kommer ikke på mer. Jeg tror jeg er en enkel person å kjøpe julegaver til i år. Bipolarliv kommer ikke til å fryse til neste år, liksom!

 10. hahaha jeg vil også brodere korssting! 😀 Det har vært min planlagte nye hobby en stund nå.. Jeg har planer om å brodere suspekt-utseende orkideer. Hva med deg?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.