Gratulerer med dagen, bloggen!

41 kommentarer om “Gratulerer med dagen, bloggen!”

 1. Gratulerer 🙂

  Da jeg begynte å skrive var det lite snakk om «blogg»-begrepet, men jeg har da faktisk holdt på med et nettsted med daterte kommentarer og artikler siden 2003 oppdaget jeg nå når jeg så etter. Før det hadde jeg «hjemmeside» (det har åpenbart gåt helt av moten). Det er ca like lenge som jeg har vært i jobb, men det er vanskelig å vurdere hvor stor betydning det har hatt. I perioder har det fungert mer som et sted å dumpe tekst, mens det i andre perioder har fungert mer interaktivt.

  Det har i det minste fått meg til å skrive mer, i og med at jeg er sikret i det minste et sted å publisere. Jeg hater å skrive for skuffen. Få det ut!

  Lykke til med bursdaxfeiringa.

 2. Gratulerer med dagen!
  Det er din fortjeneste at jeg blogger. Oppskriftsbloggen min startet fordi jeg skjønte at bloggformatet gjorde det mulig for meg å lage egen «hjemmeside» helt på egenhånd. Og det var vel du som oppfordret meg om å legge ut oppskriftene mine på nett.

  Det begynte som et lett tilgjengelig oppskriftsarkiv for meg selv og familien. Men det har utviklet seg til en godt besøkt nettside, der masse folk stikker innom på søk etter oppskrifter og tips om matlaging. Moro!
  Vi sees på bursdagsfeiringen i Maridalsveien ikveld!

 3. Gratulerer med dagen, Revolusjonært roteloft! håper det blir en fin dag, med masse fine gjester på feiringen. Så forventer jeg kanskje litt bilder fra kjekk feiring i etterkant?

 4. Gratulerer fra meg, også! Skulle gjerne vært med på fødselsdagsfest, men får ha det tilgode 🙂

  I og med at det er Revolusjonært Roteloft som gratuleres burde jeg naturligvis oppgi Oppviglerbloggen som nettside 🙂

  Klem fra Pleym

 5. Gratulerer med en god og lesverdig blogg over så lang tid. Det imponerer meg. Gøy å lese reflekterte og/eller morsome innlegg med annen innfallsvinkel enn det som er mest naturlig for meg.

 6. Gratulerer med 3-årsdagen kjære Roteloft.
  Det er alltid stort når Bloglineskontoen min kunngjer at Virrvarr har brukt tid ved tastaturet. Hald fram som du stemnar!

 7. Om noen uker er det to år siden jeg startet min blogg. Tidlig på nyåret ble jeg hanket inn i Roteloftet via en fryktelig, men genial (ja! ikke ‘bitter selvmedlidenhet fra ende til annen’, som du selv kaller det: http://hjem.snilldesign.no/virrvarr/?s=danielle ) aliasblogg som du produserte i en livstruende, dramatisk livssituasjon. Selv ble jeg i overkant engasjert, kan jeg nå røpe, og det engasjementet var en medvirkende årsak til at jeg mistet styringen over mitt eget liv i en periode, både på nett, og i ‘real life’. Men du verden så lærerikt det var!

  Siden har jeg fulgt ‘Gale damen’ og dine valg og refleksjoner fram til den mestringsdyktige, suksessrike personen du nå framstår som. Enig med deg er det ikke alltid jeg er, men du fortjener virkelig å bli feiret og gratulert – og jeg slutter meg helhjertet til gratulantene!

 8. Det har gått opp for meg at bloggen min fyller fem år i februar. Min feiring av det er at jeg blar gjennom bloggen min og lager noen innlegg om det som har «skjedd» disse fem årene. («Skjedd» i gåseøyne, for det er ikke alltid fullt samsvar mellom hva som foregår i bloggen og det som faktisk er viktigst i livet mitt…) Det er artig å se tilbake. Omtrent som å ha en dagbok, bare litt mindre fullt av pinligheter, siden jeg tross alt har en viss selvsensur i bloggen… 🙂

  Gratulerer med dagen!

 9. Gratulerer med dagen! 😀
  Jeg ville komme på feiringen, men den krasjet jo med konserten min:(

  Jeg har blogget i et år i februar; og jeg må faktisk si – selv om jeg hater dem som sier det – at gjennom å blogge har jeg lært noe om meg selv. (au.) Men det er sant. Blogging er fint!

 10. Gratulerer så mye med bloggbursdagen!! Jeg håper du fikk en knakende god feiring i går – selv skålte jeg for deg i julebrus her i sofakroken og satte tennene i en velsmakende klementin. 🙂

  Måtte det bli mange, mange flere år med slik kvalitetsblogging vi er blitt så godt kjent med fra din kant.

  Store klemmer!!

 11. Takk for en fin bloggbursdag igår kveld! Perfekt med snø på utsiden og øl (og/eller vin) på innsiden. 😉
  Mange spennende mennesker jeg ikke hadde møtt på år’ntlig før og noen jeg ikke hadde møtt på lang tid.
  Bloggbursdag er ikke det dummeste man bruker en kveld til. 🙂

 12. Bloggbursdag var en god idé, og jeg hadde veldig lyst til å komme, men helsa tok meg. Men gratulerer med dagen, bloggen, og håper det var gøy i går!

 13. Gratulere så mye med dagen 🙂

  Jeg startet med blogging for litt over en måned siden, men det har vært mange besøk, og god kritikk på det jeg skriver. Ble inspirert første gangen jeg hørte om ordet blogging, men jeg hadde ingenting å blogge om i grunnen, så det ble lagt på is en stund. For et par måneder siden kjøpte vi oss hus, og bloggtankene kom tilbake igjen. Nå har jeg en hjemmeside med blogg og en masse informasjon om huset vårt. Oppdaterer bloggen daglig, mens de andre sidene blir oppdatert i histen og pisten, etter som behovet melder seg. Har fortsatt mye å lære, men tar til meg alt jeg kommer over 🙂 Kanskje siden min også kommer opp til ditt nivå i løpet av et år 🙂

  Du og dine venner er forresten hjertelig velkomne til å besøke bloggen min også 🙂

 14. Gratulerer!

  Jeg merker det bloggen min har gjort at jeg nå har lettere for å si ja til å være sosial eller finne på noe fordi da kan jeg blogge om det etterpå.

 15. Gratulerer Ida! Selv om jeg aldri kommenterer, er jeg her og leser alle innlegg du skriver. Håper du fortsetter lenge lenge til! Håper dere hadde en super feiring. Jeg får feire bloggbursdag med å skrive hjemmeeksamen jeg da:)

 16. Gratulerer!
  Jeg er ofte inne på din blogg og leser! Du tar opp viktige tema, skriver bra og engasjerende.
  Jeg hadde ikke trodd jeg skulle skrive noe i din blogg, har tenkt at jeg er for gammel. Men da jeg så det var bursdag, så må jeg jo få gratulere!

 17. Alle som sniker seg inn og leser anonymt om natten.

  – jeg er truffet. Søsteren min, som også er bipolar viste meg bloggen din, jeg fikk lese masse engasjerende innlegg, og her er jeg nå, sitterende i det duse nattemørket med fin musikk og virrer rundt på bloggen din! 🙂

  Altså, da jeg startet å blogge var det fordi jeg var ganske inspirert. Jeg ville vise verden bildene mine, skrive ironiske tekster, og jeg ville egentlig bare ha litt rom til å si alt jeg ville. Bloggen har vært noe jeg kunne kaste dritt på, like mye som jeg kunne skrive hvor fint livet mitt var. Jeg tror at bloggen min har gjort meg til en mer åpen person.

 18. Gratulerar med vel overstått til bloggen din. Tre år er lang tid, det er for eksempel like mange år som mitt eldste born. Ein verden kan snuast på hovudet på mykje kortare tid enn tre år.

  Eg streifar innom bloggen din innimellom, og synes du skriver godt og gripande. Eg har også ein blogg, den handlar om mine nære ting, det vil seie mest om born og litt om mat. Eg synes at eg lærer og reflekterar meir ved å blogge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s