Livet mitt akkurat nå

Jeg følte meg veldig frisk, så jeg satte opp farten. Jeg burde tatt signalene da nattesøvnen røk. Du vet du er i trøbbel når du ikke bare sovner sent om kvelden, men våkner grytidlig om morgenen i tillegg.

Så dukket det plutselig opp en rekke uforutsette, vanskelige ting, og så fant jeg meg selv rullet sammen i en ball et sted som strengt tatt var veldig langt hjemmefra.

Samme dag sa Aschehoug til meg at de hadde ombestemt seg og at de veldig gjerne vil at jeg skal skrive bok for dem. Minst en. Nå med en gang.

Nå har jeg drukket te og lekt med hunden noen dager og tenkt at det ikke bare er meg som er bipolar – livet er ikke så verst på å veksle mellom fint og forferdelig i full fart, det heller.

Og du? Det kommer til å bli utfyllende forklaring om bokprosjekt i senere innlegg. Jeg vil gjerne ha deg med på veien, skjønner du.

Den neste boken kommer nemlig til å bli litt om bloggen og litt om deg i tillegg til Internet generelt. Så velkommen skal du være.


17 kommentarer til “Livet mitt akkurat nå”

 1. “Nå har jeg drukket te og lekt med hunden noen dager og tenkt at det ikke bare er meg som er bipolar – livet er ikke så verst på å veksle mellom fint og forferdelig i full fart, det heller.”

  Den traff meg midt i mellomgulvet! Det kunne ikke beskrives bedre! Et liv uten hund er som en bil uten hjul!

 2. Jeg satt og kikka gjennom alle postene i bloggen din her om dagen (det var en dårlig dag).

  Det var noe som fikk meg til å le.
  Det var noe som fikk meg til å gråte.

  Fin blogg. Takk.

 3. Gratulerer! Tenker på deg! Godt å vite at du er den som best forstår hva du bør gjøre og ikke gjøre.
  Ta deg selv på alvor! Er det ikke det du pleier å si til oss andre? 🙂

  Hører fra deg! Når du er klar for det!

  MVH
  Dag Kjetil

 4. Egentlig hater jeg jo alle som får gitt ut bok! 😉
  Men det gjelder sjølsagt ikke deg; så gratulerer og lykke til med videre arbeid med Askehaug (klarer uansett ikke å stave navnet deres riktig, ikke en gang når jeg skriver brev til dem.. ;-)) og gleder meg til å høre mer om prosjektet!

 5. Gratulerer!
  (Men jeg vil lese den første boka di først kom jeg på nå, jeg har ikke lest den ennå).

  PS: Jeg kom til å tenke på deg angående sånne skrivestudier, er det skriveakademiet i Bergen du går på? Jeg husker bare at du skrev noe om det i våres og jeg kan ikke huske hva det ble til.

 6. Hei. Jeg ser du har skrevet her flere steder at du har bipolar lidelse. Jeg fikk fastslått samme diagnose for drøye to måneder siden, og sitter med mange spørsmål. Og hadde satt SÅ stor pris på å kunne snakke med noen som har den diagnosen, og som har kunnskap og har levd en tid med den som vet “hva som skjer”. Om du kunne sendte meg en mail eller noe, så hadde det vært til utrolig stor hjelp! Har en ganske vanskelig periode nå, og hadde jeg fått skreket ut all dritt og prøvd å forstå hva faen detta er for noe dritt liv å måtte ha det så føkkings kjipt hele tiden, så hadde det kanskje hjulpet.
  Håper veldig på et svar!

 7. Gratulerer med ny avtale med Askehaug! Gleder meg til å høre mer om hva du har tenkt å fokusere på i boken og lykke til med skriveprosessen 😀
  Og lykke til med å være flink til å ikke gjøre for mye fremover, vær snill med deg selv, det er det beste på sikt
  *klem*

 8. Gratulerer med bok, og god bedring! Nedtur og opptur samtidig høres vanskelig ut. Du får prøve å ta en ting om gangen, så blir det sikkert greit etter hvert.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: