Hva jeg har brukt tiden på

Hei, Internet!

Jeg skriver blogginnlegg i hodet før jeg sovner, småprater til bloggen mens jeg vasker opp, kladder mentale blogginnlegg på t-banen og savner dere – kort sagt.

Så. Siden jeg har vært veldig overarbeidet og ikke så lite nedbrutt, tenkte jeg at jeg kunne starte opp bloggingen igjen med å fortelle dere litt om hva jeg har drevet med siden sist.

Sånn stæsj jeg har gjort de siste ukene:

 1. Holdt Rådslag på Bjørnholdt og Eikelund VGS sammen med Rådet for psykisk helse. Kort sagt: Jeg pratet om problemene mine og prosessen med å takle dem i plenum på en måte som fikk ungdommene med på en samtale om psykisk helse som gjorde alle involverte lurere.
 2. Tatt et kurs i stand-up komedie med Shabana Rehman og New York Comedy Institute. Fordi jeg ville lære meg å bli bedre til å fjase i mikrofon, lære andre måter å skrive tekst på, samt prøve den skumleste formen for offentlig opptreden. Jeg er jo en mental basehopper når alt kommer til alt. Det var utrolig lærerikt og morsomt (pun intended).
 3. Spilt inn et radiokåseri for «Mellom himmel og jord» som kommer i sendingen deres på P1 på søndag. Tema? Ateistisk julefeiring. Tune in.
 4. Skrevet om tegneserier til Cappelen Damm og funnet ut at det eneste problemet mitt med å skrive om dette temaet er å begrense seg. Nerden i meg synes alle må få vite alt om tegneserier. Nuh!
 5. Snakket om bloggen og om meg og om Internet generelt på et seminar hos Landsforeningen for pårørende innen psykiatri. Det var på Grand og føltes litt som å holde foredrag i spisesalen på Titanic. Leonardo Di Caprio var ikke til stede.
 6. Brukt den resterende tiden på å forsøke å sove, spise og ikke krepere. Ohyes.

Heldigvis skal jeg ha en rolig desember. Det lover godt for bloggen, også.

12 kommentarer om “Hva jeg har brukt tiden på

 1. Godt med livstegn fra deg ❤
  Radiokåseriet om ateistisk julefeiring høres bra ut, noen mulighet for å lese manuset på nett for oss som er mer eller mindre forhindret fra å høre på radio? 🙂

 2. Såvidt jeg kunne forstå er det vel heller ikke alt som er like passende å _si_ under lysekroner, hverken med eller uten Leonardo?

  Lugnt, tjejen! (Ja, jeg veit…fremmedord ;-))

 3. Kos fra Polen! 🙂

  Det er kjipt aa vaere overarbeidet, men kankje litt mindre kjipt aa vaere overarbeidet med morsomme ting?

 4. Skjønner godt du ble sliten av alt det der 🙂 Er glad på dine vegner som er der at du nå kan gjøre masse -herlig! God klem. (Haha, ville den ordentlige Lisbeth Salander ha skrevet noe slikt? Tror ikke det).

 5. Synes du sa du var syk jeg!? *Utslitt av å lese hva du foretar deg når du er syk..* Og misunnelig på hva du da får til som frisk! Maaaakan.. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.