Adventskåseri

11 kommentarer om “Adventskåseri”

 1. Hei du ateistiske førjulselsker!
  Lurer på om du har lyst å være med å blogge om meningsfull gave i førjulstiden? For å få flere blodgivere til Blodbanken? Det trenger de nemlig nå. Veldig veldig.

  Gunnhild Corwin startet med å skrive et innlegg om å bli blodgiver, og dermed ble tanken om en bloggstafett født. Hva om vi kan oppfordre bloggere til å skrive innlegg om blodgiversaken, og så sende stafettpinnen videre? Jeg sender den herved til deg nå.

  Innleggene våre kan du lese her:

  http://gunnhildcorwin.blogspot.com/2009/11/blodkrise-i-hele-norge.html

  http://mykstart.blogspot.com/2009/11/gi-blod.html

  1. Hei! Blodbanken har jeg faktisk tenkt på å skrive om, så dette var en velkommen påminnelse!

   Jeg kan desverre ikke gi blod selv, siden blodbanken ikke har lyst til å gi alle andre en dose av de medisinene jeg står på. Men jeg kan absolutt oppfordre andre (c;

 2. Takk for fint kåseri, Virrvarr. Glad du er tilbake med litt hyppigere oppdateringer. Jeg savner deg når du er down and out of bloggesfæren. Ser du skriver at du har lagra litt her og litt der – og tenkte jeg skulle tipse deg om et online lagringsverktøy som jeg har brukt i noen måneder. Sjekk ut https://www.dropbox.com/referrals/NTE4MzE5MzU5. En liten applikasjon som må lastes ned på alle maskinene du vil bruke den fra, men deretter tilgang til filer både når du er offline og online. Og automatisk synking når du kommer online hvis du har jobba offline. En lettelse for meg i alle fall.

 3. Så flott at du vil skrive om blodbanken, Virravarr! Alle kan ikke gi blod, de er strenge der, og det skal vi nok være glade for.

  Men om du blogger om saken, så gjør man jo en strålende innsats, bare med det! Herlig!

 4. Aaah…så fint at andre synes julen er magisk!

  Selv henger jeg opp lysende stjernegirlandere kjøpt på etterjulsalg på IKEA hvert år. De blir hengende til det lysner på kvelden, sånn ut i april engang.

  Plast-tre har jeg forstått er det riktige. Ikke bare er det miljøvennlig og umulig for katten å klatre i; det står også så mye lenger.

  Jeg vil at denne følelsen av å tusle opp om morgenen, i mørket, la rommet være opplyst av små, skinnende stjerneblink -skal vare lenge, lenge.
  Den holder meg i det som var godt i barndommen. Forskjellen fra nå og da er at det ikke er så mye forventning til selve julen som gir meg gyset; det er selve tilstedeværelsen i alt det magiske.

  Takk for flott kåseri!

 5. Så har man fått satt stemme til deg også! Flott kåseri, som jeg kan stille meg bak i sin helhet. Bortsett fra det med fjorten sorter.

  Har du hørt Eddie Izzard snakke om hvordan folk flest synger Twelve days of Christmas?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s