Slice of life

Jeg våkner av kattunger mot ansiktet.

Det er snø ute. Jeg har intensjonsavtale i veska. Jeg har hjerteformet julekalender med skikkelig stygge engler på. Jeg har fått julepresanger på forskudd.

Magiske Mari har bakt sjokoladekjeks og mokkamuffins, vi spiser klementiner og blir angrepet av Emily og Elliott ved ujevne mellomrom.

De er noen måneder gamle og verden er veldig ny. Emily er mye barskere enn Elliott, noe vi synes passer veldig godt når vi ser på hvem de er oppkalt etter. Du kan si hva du vil om gamle T.S, men jeg tror Ms. Brönte hadde tørket gulvet med ham any day.

Jeg har juleferie, og det å tilbringe en natt sammen med katter og peppermyntete er den beste måten å innvie den.

Jeg ante ikke at kattunger var dop, men jeg har fått med meg godfølelse og abstinenser hjem.


11 kommentarer til “Slice of life”

 1. Bare noe jeg lurte på…
  Har noen noen gang tatt motet fra deg når du for eksempel har skrevet bok, og sagt at det er veldig vanskelig å “leve” av det, eller bare i det hele tatt tjene penger på det?
  Eller har du noen gang tenkt “Herregud, dette er bare en drøm jeg har, som sikkert ikke blir noe av”?

  Mvh. Stine 🙂

 2. Ah, dette høres skikkelig kleint ut, men jeg syns du er en utrolig dyktig blogger og skribent. Derfor lurte jeg på om du hadde lyst til å sjekke ut My Good Act som er en ny bloggtjeneste, litt kombinert med et hint av chatteplattform som tar sikte på å samle samfunnsengasjerte mennesker som deg og meg til spennende diskusjoner.

  Dette er ingen reklame, eller jo det er vel kanskje det, men dette er et bra prosjekt som i tillegg til å inneholde blogging og chatting, også innehar en funksjon hvor man kan få vite hvor det blir av de pengene man gir til frivillige organisasjoner. Guttene bak My Good Act har for tiden et samarbeidsprosjekt med Frelsesarmeen hvor de samler inn penger som skal gå til julegaver til familier som ikke har så mye å rutte med. Så, hvis du syns dette høres spennende ut burde du titte på http://www.mygoodact.com.


  Mvh,
  Tine B.

 3. Kattunger er bedre enn valium any day!

  Og jeg er helt enig, Frk. Brontë hadde sparket rumpa til usammenhengende Hr. Elliot any day. Hun hadde også gjort det med gotisk klasse. 😉

 4. Det triste med dem er at de blir voksne! For halvtannet år siden hadde jeg verdens søteste lille kattunge som satte grå hår i hodet på meg med alle sine påfunn.
  Nå har jeg en lat & sedat sekskilos katt som ikke gjør annet enn å spise og sove, og Findus sin definisjon av “kos” er å legge seg på ansiktet mitt når jeg sover.

 5. Kattunger ruler! Det er ikke for ingenting at ca halvparten av alt innhold på internett består av bilder av kattunger i diverse situasjoner & med morsomme ansiktsuttrykk.

 6. Kattunger er definitivt dop. Og de fortrenger TVen også. 😀 Og dreper potteplanter. Og man tilgir dem fordi de er så søte og kosbare. Merkelig det der. Bare man er søt, maler og har pels kan man komme unna med å være en blodtørstig drapsmaskin. 😉

 7. sollys, lange togturer med fin musikk på øret, å ligge barfot i gresset, en fining en kan snakke og snakke med eller bare tenke med. En dj som spiller min musikk, med et rom fullt av mennesker som gjenkjenner introen til sangen jeg trodde bare jeg kjente introen til. er noen av mine naturlige drugs

 8. Merkelig nok heter mine to fantastiske tantebarn Elliot og Emily (australsk pappa så da må man velge noe som passer begge språk), så nå trodde jeg plutselig du hadde funnet veien til søsteren min. Som dog ikke heter Mari 😉
  Mange førjulsklemmer fra ei som synes du virker ganske så fantastisk 🙂

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: