Om bloggkåringer

FYI: Det foregår en rekke bloggkåringer på høsten, alt fra Den Gyldne Q til nystartede kåringer på Sonitus-fronten. Noen driver og skal kåre årets sosiale media-superhelt og andre skal kåre den beste politiske bloggen.

Jeg bare tenkte jeg skulle si at jeg ikke har greid å henge med, at jeg ikke har greid å nominere, gratulere eller informere folk om når eller hvor de kan stemme på meg. Jeg er litt ute av synk, rett og slett.

Oppdatert: Jeg feiget ut og nominerte folk, likevel. Nå har jeg nominert folk forsent, så vi får se om de vil ha dem.

Oppdatert igjen: De kan ikke ta nominasjonene nå uten at det blir juks. Ganske opplagt, egentlig, siden det var en sånn tidsfrist på dem. Jeg tror «Virrvarr er ute av synk»-utsagnet fortsatt gjelder, gitt.

,

6 kommentarer til “Om bloggkåringer”

  1. Dessuten så er det lov å ikke være sosial hele tiden. Det hender av og til at det sosiale aspektet av det å være på nett kan oppleves som slitsomt, i hvert fall gjør jeg det fra tid til annen, og da må det være greit å ta et steg tilbake i en periode. Ingen plikt!

  2. Enig med Hanne!

    Og vi har fått så mange gode begrunnelser som vi ikke får brukt i denne omgangen, håper flest mulig av dem publiserer på egen blogg også etterhvert!

  3. Heia! Hva med å lage et blogginnlegg av nominasjonene dine og backtracke det til Lynbloggen (Tordenbloggen light?)? Du er jo flink til å dele anbefalinger og slikt, men ble nysgjerrig på din liste 😉

  4. Er det så farlig da? Vi er mange som leser her og setter pris på det som blir skrevet. Bloggen din er fortsatt like bra om det ikke får en pris.

    • Jojo, men det er kjipt av meg å ikke nominere andre og delta i den sosiale biten, me thinks. Jeg har fått priser så det holder, jeg 😀

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: