Om bloggkåringer

FYI: Det foregår en rekke bloggkåringer på høsten, alt fra Den Gyldne Q til nystartede kåringer på Sonitus-fronten. Noen driver og skal kåre årets sosiale media-superhelt og andre skal kåre den beste politiske bloggen.

Jeg bare tenkte jeg skulle si at jeg ikke har greid å henge med, at jeg ikke har greid å nominere, gratulere eller informere folk om når eller hvor de kan stemme på meg. Jeg er litt ute av synk, rett og slett.

Oppdatert: Jeg feiget ut og nominerte folk, likevel. Nå har jeg nominert folk forsent, så vi får se om de vil ha dem.

Oppdatert igjen: De kan ikke ta nominasjonene nå uten at det blir juks. Ganske opplagt, egentlig, siden det var en sånn tidsfrist på dem. Jeg tror «Virrvarr er ute av synk»-utsagnet fortsatt gjelder, gitt.

,

6 svar til “Om bloggkåringer”

  1. Dessuten så er det lov å ikke være sosial hele tiden. Det hender av og til at det sosiale aspektet av det å være på nett kan oppleves som slitsomt, i hvert fall gjør jeg det fra tid til annen, og da må det være greit å ta et steg tilbake i en periode. Ingen plikt!

  2. Enig med Hanne!

    Og vi har fått så mange gode begrunnelser som vi ikke får brukt i denne omgangen, håper flest mulig av dem publiserer på egen blogg også etterhvert!

  3. Heia! Hva med å lage et blogginnlegg av nominasjonene dine og backtracke det til Lynbloggen (Tordenbloggen light?)? Du er jo flink til å dele anbefalinger og slikt, men ble nysgjerrig på din liste 😉

  4. Er det så farlig da? Vi er mange som leser her og setter pris på det som blir skrevet. Bloggen din er fortsatt like bra om det ikke får en pris.

Legg inn en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..