Takketale, Tordenbloggen 2009

14 kommentarer om “Takketale, Tordenbloggen 2009”

 1. hipp hurra for det revolusjonære roteloftet!
  Bloggen din er en av de første jeg begynnte å lese regelmessig, og ble dermed min dør inn i den store bloggeverdenen. Jeg er imponert over tekstene dine, jeg liker at du skriver opplysende på en enkel og ikke-belærende måte, og postene dine om å være gal dame har betydd mye.

  Takk!

 2. Gratulerer!

  Egentlig burde jeg si det mye oftere etter de mange gode innleggene dine, men jeg er litt dårlig til sånt. Til gjengjeld er det fortsatt en fryd å lese både deg og dem av de andre på listen jeg stikker innom både jevnlig og mer sjelden.

 3. Grattis, Virrvarr! Du har makt, rett og slett – og du bruker den godt. En verdig vinner, med andre ord. Håper du tar til deg de gode ordene som kommer fram her.

  ..og jeg var med på å stemme deg fram! 🙂

 4. Jeg har aldri kommentert deg tidligere, men leser deg titt og stadig og må få gratulere. Bloggen din er full av gode tanker. Å lese deg er litt som å komme hjem, ikke bare fordi jeg er bipolar, men regner meg også som tenkende, rimelig kreativ og oppegående, og på den måten er det som å treffe en beslektet sjel. Du skriver pokker så godt, og så har du humor i tillegg!!! Nok en gang gratulerer!

 5. Å grave i arkivene på bloggen din er som å åpne ei kiste med gamle syttitallsklær på loftet hos bestemor: pur lykke!
  Nå har antallet blogger i favorittene på nettleseren min blitt mange større.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.