Andre Romabrev

13 kommentarer om “Andre Romabrev”

  1. Fine byskildringer! De sure servicemenneskene venner en seg til, i wien er jeg etterhvert innstillt på at kellnere ikke er kellnere om de ikke reagerer demonstrativt negativt hver gang du vil bestille noe. Jeg har vært i sjokktilstand de siste dagene over hvor hyggelige folk i servicebransjen i Oslo er!

  2. Awwwwww! Denne nyttårsfeiringen i Italia høres jo ut som det jeg drømte om da jeg og Håvard dro til Venezia i romjulen 2005, bare at Venezia er litt lenger nord, og der er det altså ikke varmt på nyttårsaften, en erfaring jeg måtte betale i bronkitt for. Men jeg fikk jo besøke sykehyset i Venezia, og det var jo også en arkitektonisk opplevelse. Alltid kjekt. Roma er altså tingen! Jeg skulle altfor gjerne vært tredje hjul på lasset med dere to(my fav people:) Jeg kan være Idefix, eller Tragikomix. 😀

  3. Dere er så veldig slik jeg synes mennesker skulle være, barnslig tøysete og tullete, men også med evne til dypt alvor når det er nødvendig. Og så gir du håp til mange–fra å ha overlevd et år, kan du nå ta imot livets gleder med åpne armer.
    Kjempefin reiseskildring!

  4. Vakkert og rørende. Synes jeg fornemmet stemningen og følelsene. Du må være en vakker person for å kunne formidle alt du gjør på en så fin måte. Godt nyttår VirrVarr, ha et strålende 2010.

  5. Saa moro! En favorittskribent i en av mine favorittbyer, det kan ikke bli bedre. En flott nyttaarspresang til til leserne! Og saa flott at denne nyttaarsaftenen var saa fin, og at du kunne glede deg over saa mye, mye mer enn aa overleve.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s