Slipp bøkene fri i 2010

11 kommentarer om “Slipp bøkene fri i 2010”

 1. Velkommen tilbake fra Roma. Har lest noen av lesebrevene ,men ikke alle. Og fikk du noen fine bøker til jul ?
  Jeg leser ingen bøker for tiden, men har du et forslag så kom gjerne med det, gjerne noe romlemantisk…he he he
  Go onsdag 🙂

 2. Først litt kudos for at du kaller Internet ved sitt rette namn. Så vil eg takke for at du gjorde meg merksam på denne utruleg artige dilla, det blir litt som geocaching (geocaching.com), berre for boknerder.

  Dei to let seg sannsynlegvis kombinére òg! 😀

 3. Hehe, hadde jeg beveget meg litt lengere fra huset enn jeg gjør så hadde dette definitivt vært en bra ting for meg nå. Har nylig fått bokhyller på stua, og åpner bokesker som har stått nedpakket i tre år… du verden så mange bøker vi har. Gjør tapre forsøk på å redusere antallet, men de blir nok sendt på fretex denne gangen.

 4. For en fin idé! Kanskje jeg skal slippe løs noen bøker også, vi skal flytte og da finner man jo en del bøker som ikke helt har fått den oppmerksomheten de (muligens) fortjener 🙂

 5. Fin idé, ja.

  Men jeg skriver for å be deg gi Nesbø en sjanse til: ‘Snømannen’ er håndverk. ‘Rødstrupe’ er litteratur. Syn jeg da! 🙂

  1. Jeg håper hvertfall at de tør å plukke dem opp og se om det står navn inni. Da vil de finne beskjed om at de kan beholde den.

   Det er hvertfall det jeg ville gjort om jeg fant en bok jeg trodde noen hadde glemt.

   Det er verre å se om noen greier å skjønne noe av nettsiden og registrere at de har funnet den. Det er litt mer tech-savy.

 6. jeg drev tydeligvis med mye «bookcrossing» da jeg reiste rundt i asia. tror jeg leste over 20 bøker jeg la igjen rundt omkring/plukket med meg fra forskjellige steder/byttet med felles reisende. men jeg registrerte ingen av dem på nettet da :/

 7. Slik burde jeg også gjøre.
  Jeg har dog bare én bok jeg vil kvitte meg med.
  L av Erlend «Ikeabord» Loe.
  Kjedeligste boken jeg noen gang har opplevd. Ville heller lest Fanget og Fri av Kristin Kirkemo fremfor å prøve på den mursteinen der igjen.

 8. Jeg fikk også utslett av Jarle Klepp, men først halvveis inn i Charlotte Isabell Hansen. Jeg har gitt bort Pixley Mapogo ellerhvadenheter for jeg orker ikke mer av han blærete, ego-Jarle som har så forbanna høy kulturell kapital… Men jeg likte Kompani Orheim veldig godt. Takk til deg, Tore Renberg, det holder nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s