De beste leserne:

24 kommentarer om “De beste leserne:”

 1. Du har en stor lesermasse, Ida, og det forundrer meg ikke. Du skriver godt. Jeg leser mer enn jeg kommenterer, for det er ofte jeg ikke aner hva jeg kunne ha sagt.

 2. Jeg er en av dine tilbakevendene besøkende som sjelden kommenterer. Men jeg er her og trives som et litt usynlig tall i statistikken din. Også hopper jeg fram når jeg er litt ekstra dristig, som nå. Det er fint at du setter pris på oss, for vi setter pris på deg.

 3. Må si som Maren jeg, selv om jeg er en relativt ny leser 🙂 Du er rett og slett litt idol, og jeg tenker litt i banene «hun er så smart, klarer jeg å si noe like smart tilbake, neeh, jeg lar det være». Men nå kunne jeg svare smart. Tror jeg. Kanskje, lizzom :p

  I tillegg til meningene dine, så liker jeg veldig godt hvordan du bruker språket – det er en opplevelse i seg selv, på toppen av innholdet 🙂

 4. Hei!

  Jeg er en av de som alltid leser, men sjeldent kommenterer. Hvorfor vet jeg ikke egentlig, det er på en måte litt skummelt å skulle prestere ved å måtte si noe om andres skriverier. Anyways: Du skriver meget bra, og er veldig inspirerende. Fortsett slik! 🙂

 5. Så hyggelig innlegg. Det er nok mange lesere (meg inkludert) som setter pris på at du setter pris på – og så videre 🙂

  Følger deg veldig i ditt leseropplevelseresonnement, jeg har så smått begynt å blogge litt, og må innrømme at jeg har blitt litt «hekta på kommentarer». Jeg får kanskje fem stykker, og over halvparten er fra kolleger eller venner, men likevel. De har tatt seg tid til å svare, og bidrar i debatten og kommer med innspill. Fantastisk følelse!

  Stå på videre, Virrvarr (eller Ida). Jeg er fortsatt en ny leser, og jeg liker stadig det jeg finner på bloggen din. Inspirerende, tankevekkende, lærerrikt, spennende og morsomt.

  Ha en fin dag!

  Hilsen Carina 🙂

 6. Jeg er en smugleser! Men det betyr ikke at jeg setter mindre pris på det du skriver; tvert imot er det sjelden du ikke skriver noe som interesserer meg og som gjør meg smartere.

  Så takk:)

 7. Jeg leser alltid (og bloggen din er alltid et ganske stort lite lyspunkt i hverdagen), men kommenterer sjelden.

  Men nå føler jeg behov for å spørre om noe vi nok alle har tenkt men ikke spurt om (tror jeg):

  NÅR FÅR VI SE VALPEBILDER??!!11??

  😀

 8. Trofast leser som sjelden kommenterer her ogsaa! Jeg er veldig glad i bloggen din og synes alltid det er mye interessant aa lese. Joy!-kategorien er jo super, og det samme er Skeptikerskolen. Har du forresten tenkt til aa lese (og deretter skrive om) den nye boken med Steinerkritikk? Det kunne vaert interessant!

 9. Nok en fast smugleser (via rss-leser, så jeg synes vel ikke på besøksstatistikken engang…). Innleggene dine gir meg tanker og perspektiver jeg ellers ikke ville hatt -og litt lesepåvirkning. Har akkurat kjøpt Freak Show, som du anbefalte før jul 🙂

 10. Hei!
  Jeg er også en usynlig leser, som leser alle innleggene etterhvert som de dukker opp i rss-leseren min, og som veldig sjelden kommenterer, men i blant sender linken videre til venner og bekjente når det er noe jeg vil dele 🙂
  Jeg liker tekstene, selv om det av og til er fjernt fra mine meninger og egen livserfaring, og noen ganger er det bare rett og slett gode poenger 🙂 God helg, snart!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.