Vulkanske tilstander

Bare for historiens skyld – slik har vulkanutbruddet på Island påvirket meg:

 • Hunden spøy svovelgult.
 • Jeg snøt meg og fikk ut svovelgult støv.
 • Mr. Jackson ble sittende fast i Milano.

17 kommentarer til “Vulkanske tilstander”

 1. Kontaktlinsene mine som kommer med post fra det store ytland er over en uke forsinket (well hello there, captain obvious)! *brilleslange*

 2. Jeg merket ikke så mye til vulkanutbruddet personlig, men denne posten ga meg seriøst rare drømmer!

 3. Jeg er nesten litt skuffet over at denne vulkanen ikke har påvirket meg på noensom helst måte. Hvis den askeskya først skulle lage så mye problemer, synes jeg iallfall at vi kunne fått lov til å se den… men neida.

 4. Pappa fikk mer fri fra jobb og jeg ble litt glad. Men han besøkte meg vist ikke likevel.

  Hvordan går det med valpetassen? (:

 5. Jeg har ikke blitt påvirket i det hele tatt, men har derimot skrevet et blogginnlegg om hvordan jeg håper den har påvirket de mange askefaste rundt om i Europa. Eyjafjallajökull-romantikk til folket.

 6. Når det gjelder dette vulkanutbruddet, så venter jeg fremdeles på beviser jeg kan ta og føle på. Jeg hverken ser, lukter, snyter eller spyr noe som vitner om vulkanutbrudd. Jeg er litt skuffet, men det er kanskje like greit.

Legg inn en kommentar

%d