Vulkanske tilstander

Bare for historiens skyld – slik har vulkanutbruddet på Island påvirket meg:

  • Hunden spøy svovelgult.
  • Jeg snøt meg og fikk ut svovelgult støv.
  • Mr. Jackson ble sittende fast i Milano.

17 kommentarer om “Vulkanske tilstander

  1. Når det gjelder dette vulkanutbruddet, så venter jeg fremdeles på beviser jeg kan ta og føle på. Jeg hverken ser, lukter, snyter eller spyr noe som vitner om vulkanutbrudd. Jeg er litt skuffet, men det er kanskje like greit.

  2. Jeg har ikke blitt påvirket i det hele tatt, men har derimot skrevet et blogginnlegg om hvordan jeg håper den har påvirket de mange askefaste rundt om i Europa. Eyjafjallajökull-romantikk til folket.

  3. Pappa fikk mer fri fra jobb og jeg ble litt glad. Men han besøkte meg vist ikke likevel.

    Hvordan går det med valpetassen? (:

  4. Jeg er nesten litt skuffet over at denne vulkanen ikke har påvirket meg på noensom helst måte. Hvis den askeskya først skulle lage så mye problemer, synes jeg iallfall at vi kunne fått lov til å se den… men neida.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..