Hva driver Virrvarr med?

 1. Skriver ferdig bok nr.2
 2. Skriver kontrakt med Aschehoug om bok nr.3
 3. Har en tung bronkitthoste som aldri gir seg.
 4. Forsøker å komme seg etter hardt misbruk av Otrivin.
 5. Søker om penger til bok nr.3
 6. Lærer hunden at hun ikke skal bite folk.
 7. Kladder drøssevis av blogginnlegg hun ikke får publisert fordi hun ikke blir fornøyd.
 8. Lurer på om man kanskje er forfatter når det er snakk om bok nr. 3
 9. Har interessante tannproblemer som først og fremst gjør vondt
 10. Syter og klager
 11. Skriver litt til
,

16 kommentarer til “Hva driver Virrvarr med?”

 1. Jeg har laget min egen liste – som et slags svar (til deg og Avil). Men er enig i at du er forfatter. Og at jeg er forfatter.

  Å være forfatter er å være en som skriver. Det kan vi godt gjøre til en mer nøytral betegnelse, en “writer” en skriver. Det trenger ikke være en som må ha gitt ut to bøker av en kvalitet det litterære rådi Forfatterforeningen har godkjent.

  • Dotter mi insisterte på at eg var forfattar allereie då eg skreiv første bok.
   – Det er no du forfattar boka, mamma, påpeikte ho.

 2. Hvordan blir man forfatter? Hvordan får man ideen ut av hodet og ned på papiret? Hva må man gjøre for å komme i kontakt med et forlag? Skriver man hele manuet først eller titter man innom og spør pent om hjelp først?

  • Ideer er det nok av i verda, forlaga vil gjerne sjå at du faktisk kan skrive. Så du må skrive nok tekst til at forlaget skal sjå at det er interessant. Dei fleste skriv vel eit ferdig førsteutkast til manus før dei sender?

 3. Eg trur dette betyr at eg og må lage liknande bloggpost. Det fine med bloggen min er at den er nesten dau. Ein kranglar ikkje med dei nesten daue.

 4. Noen folk er jo forfattere etter å ha gitt ut ett hefte på ett self-publish-forlag.
  Du har jo beviselig gitt ut ei skikkelig bok med ordentlige permer på ett skikkelig forlag. Dersom de første får lov til å være forfattere, så er du i alle fall det!

 5. Hei
  Ville bare si; stå på! Det er i travle tider man får gjort mest, og resultatene kan bli overraskende bra under press.

  Hvis du ikke har noe å skrive kan du jo alltids poste noen bilder av hunden? Vi vil jo se den skjønne skapningen!

  God bedring med helsa =)

 6. Klagemurer er til for å brukes. I og med at du er skral og ikke kan skrive masse små lapper og legge dem i en virkelig mur, fungerer denne helt supert.
  Nå vil alle problemer forminskes, helse forbedres, – og all produktivitet øke.
  Promise.

 7. Hei Ida! Eg drømte om deg her om natta. Eg og du skulle ha eit barneprogram (laiv) på petre, og du hadde planlagt alt og vi var på eit kjøken heime hos ein familie og ikkje visste eg noko om manus og eg blei kjempestressa, men du berre lo og ba meg improvisere. Trur ikkje det gjekk så bra for å sei det sånn. Eg gler meg frykteleg til bok nummer tre, og hadde eg hatt tid hadde eg skrive sjølv berre på gøy. Men først må eg vere aktivist og kampsportentusiast og kjærast og tømrarlærling, og såååå får eg kanskje tid etterkvart. Eg gler meg til sumaren. Hei og hå Ida! <3

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: