Selvskrytssøndag!

Jeg vet jeg har mange fine lesere. Derfor tenkte jeg å ha en runde der dere kan kjøre litt skamløs selvpromotering i kommentarfeltet.

Har du skrevet noe bra på bloggen din i det siste? Lenk til det.

Har du et nytt prosjekt på gang? Fortell om det.

Har du gjort noe barskt? Skryt av det.

Har du en ny blogg/nettside/klubb/organisasjon/opprop du synes jeg og leserne burde vite om? Lenk, lenk, lenk og skryt!

Skryte av andre kan du gjøre en annen dag. Idag vil jeg at du viser frem noe bra du har fått til.

Woho!

,

45 kommentarer til “Selvskrytssøndag!”

 1. Ååå, jeg trenger å skryte av meg selv! Jeg er veldig overrasket og stolt over at jeg tydeligvis ikke har mistet skrivepiffen. Jeg trodde jeg skrev reisebrev fra Libanon for ingen andre enn meg selv, men fikk en voldsom respons og tilbud om å skrive en artikkel for sjekkposten.

  http://maikensgroede.wordpress.com/

  Dessuten er jeg stolt av å ha innført litt mer struktur og planlegging inn i livet mitt. Hipp hurra for livet!

 2. Er bare veldig stolt av meg selv 🙂 Jeg har vært ufør pga bi-polar lidelse siden jeg var 16. (Nå har jeg passert 40) Men de siste 3 årene har jeg kommet meg ut i jobb, begynt på skole og sluttet med en haug medisiner. Bloggen min er ganske ny, men er enda et steg videre på “se hva jeg klarer”-vegen, som jeg (fremdeles), går med forsiktige steg på.

  Jeg ble ganske fornøyd med innlegget: http://astridterese.wordpress.com/2010/05/16/reference-work-is-the-pesonal-assistance-given-by-the-librerian-to-individual-readers-in-pursuit-of-information/

  astridterese

 3. Jeg har skrevet den første ordentlige oppramsingen av det største tapet jeg har lidd (større enn tapet av mamma da jeg var elleve) noengang… Jeg har aldri fått det til ordentlig før for noen dager siden. Også har jeg skrevet om dét å bli kvinne og hva det betyr, har betydd, og kommer til å bety for meg(det står litt annet følelsestull om en fyr som var vanskelig mot meg og ikke skjønte at jeg ville ha ham også, men det går vel bra antar jeg). Vil du lese det kanskje? Jeg vet ikke jeg. Selv er jeg veldig stolt i alle fall. Følelser er vanskelige å forklare ordentlig.

  Her er link til begge tekster, i alle fall:

  http://duskremmerfisken.blogspot.com/2010/05/du-deg-og-alt-det-der.html

  http://duskremmerfisken.blogspot.com/2010/04/dear-aaron-2.html

 4. Veldig stolt av bloggen min, jeg og!

  Spesielt etter at jeg nettopp fikk en email fra ei jente som hadde brukt noen av postene til å forklare en eldre dame – som visstnok hadde endel rasistiske holdninger ifht innvandrere – at integrering ikke er en enkel prosess for noen av oss som befinner seg i utlendighet. Mine erfaringer som norsk i et fremmed land hadde visst satt saker og ting i perspektiv for denne damen, og det blir jeg så inderlig glad for å høre!

  Tusen takk for at jeg fikk anledning til å skryte av meg selv 😀

 5. Jeg ser folk fortsetter å skryte av seg selv, så da hiver jeg meg med. Jeg er skikkelig STOLT av at jeg har turt å bli blogger og legge ut stoff ukontrollert og usensurert. Og så er jeg så GLAD for at jeg har gjenoppdaget skrivegleden! Det jeg kanskje er mest kry av på bloggen min, er at jeg tør å prøve ut mange forskjellige formater, fra meninger og tanker, til fag, dikt og til og med litt diktning som her: http://wp.me/sMA6w-lytte

  Og så var det en skikkelig FIN og GENERØS idé, Virrvarr, å slippe til alle andre. TAKK! Gleder meg til å se meg rundt på bloggen din som jeg stadig finner henvisninger til og masse skryt av på nettet.

 6. Jeg har laget et undervisningsopplegg til barn/ungdom av bilder og litt tekst fra Wikipedia som jeg har systematisert,bearbeidet og forenklet.

  Adressen er : http://www.learnlearn.net

  Innholdet kan fritt kopieres og brukes.
  De store bildene kan f.eks. vises i klasserommet med projektor, og brukes av lærere som disposisjon til timen og som inspirasjon til samtaler med elevene.

 7. JEG har klart å begynne på mitt siste projekt med en gang istedet for å bruke 3 uker på å klare og overbevise meg selv om at det ikke suger.
  Jeg klarte også å linke min side HER http://puzzels.deviantart.com/ (Postet min nye shait har jeg ennå ikke gjort..)
  Forøvrig har jeg har klart å fått dilla på ENDA en TV-serie, vært på jobbintervju og skal nå gå å trene. OH YEAH!

  Jeg trengte tho å skjekke kalenderen for å vite at idag er det TIRSDAG. Oh well 😛

 8. Selvskrytsøndagen er vel strengt tatt over, men jeg synes likevel at min blogg er bra; hverdagen som sauebonde med stilsans!

 9. Ojoj! For et flott tiltak!
  I dag har det blitt onsdag, men jeg tar meg friheten til å kludre ned noe for det 🙂
  Etter en lang og tøff vinter med skader og sykdom har jeg bestemt meg for å sette fokus på alt det fine i livet mitt, og skal prøve å poste om ting som gjør meg lykkelig flere ganger i uka!
  Som en del av lykke-prosjektet har jeg også begynt å ta kontakt med mennesker perifert i livet mitt som jeg vet at trenger at noen tar kontakt med dem!

  Hurra for sol og sommer!

 10. Ikke som jeg kommer på, men jeg må bare få si at dette var en veldig, veldig fin post. Jeg skal se gjennom alle kommentarene når jeg ikke er så trøtt som det jeg er nå.

  Du er søt, frøken Virrvarr 🙂

 11. Jeg skal på intervju på den skolen jeg vil gå på aller mest i hele verden. Og det er det ikke alle som skal!

 12. Selvskrytsøndagen er over.
  Så deilig at denne blogposten er utvidet til også å bli selvskrytmandag.
  Nå har jeg tatt kvælertak på skrivesperra!
  Og sitter på tredje dagen med 8 – 9 timers skriveøkter på eget spennende nytt prosjekt.
  Fingrene er hovne, skuldrene sitter fast inne i ørene et sted. Men det gjør også smilet; det sitter klistra fast.
  Og selvtilfredsheten er gedigen!
  Og dette var jo vidunderlig! Ingenting er som litt skikkelig selvskryt!!
  Kanskje vi burde gjøre mer av dette, folkens.
  Takk til virrvarr for en positiv oppfordring 🙂

 13. sv: Ja jeg har hørt snakk om det der tidligere og, men personlig velger jeg å ikke bry meg så mye om det. Uansett hva man spiser så er det noe “gærnt” med det, så jeg spiser det som føles bra for meg, så får andre ta sine egene valg.

 14. Jeg har for første gang vært sammen med en jente i mer enn 6 måneder, og jeg tror og håper det varer i 600 år til.
  Jeg og madammen har funnet oss et gigantisk hus til bare oss to.
  Jeg jobber med en historieoppgave, og tror jeg kommer i mål.
  Jeg har brukt 5000,- frifondpenger til å kjøpe brettspill til vennegjengen og studenthuset.

  Dagens selvskryt 🙂

 15. Igår lagde jeg verdens herligste linsegryte, jeg ble avsindig stolt, dessuten er det bra å ha noe å skryte over i ellers triste eksamenslesetider.

 16. Jeg har levert verdens dårligeste engelskstil noensinne. Den var visst bra nok til å sikre meg en 6er i standpunkt.
  Jeg har klart å skrive mer enn tre ord uten å slette alt.
  Jeg har klart å ikke droppe ut av skolen.
  Jeg har klart å ikke ta livet av meg selv om jeg har veldig lyst og planene klare.
  Jeg har klart å gå meg bort i en ukjent by uten å få panikk.
  Meh…

 17. Er bare veldig stolt av meg selv jeg. Har vært ufør pga psykiske problemer i fire år, men nå har jeg kommet meg ut i jobb, fått orden på huset og ikke minst meg selv. *arbeide hardt for å ikke skli utpå igjen*

 18. Jeg har vært med å lage en kampanje som tar opp temaet hiv og kriminalisering. Det står mer om kampanjen på http://www.lnu.no/hiv, og oppropet “Hiv er ingen forbrytelse!” kan signeres her: http://www.lnu.no/pages/skjema.aspx?nr=14056

  Det blogges også om temaet på LNU Blogg: http://www.blogg.lnu.no (blant annet har jeg skrevet et innlegg om reiserestriksjoner og hiv).

  Kampanjen er utarbeida av Arbeidsgruppa Nord/Sør i LNU (Landsrådet for Norges barne- og Ungdomsorganisasjoner).
  I Norge har vi blant annet en straffeparagraf som kriminaliserer hiv-positive sitt sexliv. Denne vil vi ta vekk, og dette kan du bidra til ved å signere oppropet! Det skal leveres til noen utvalgte statsråder til høsten.

 19. Jeg har levert bacheloroppgave!! Nå sitter jeg å leser til muntlig eksamen, som et pisket skinn. Dette er forferdelige tider. Gleder meg til å bli et vanlig menneske igjen i juni 🙂

 20. Eg har blogga i 10 dagar no. Er hemningslaust inspirert av alle dei fine bloggane eg finn (nokre av dei ligg i blogglista mi). Dessverre er dei alle på engelsk, men eg held meg til det norske. Syns me bør ta vare på språket. Bloggen er temmeleg apolitisk og handlar skråstrek skal handle om ymse fint, som om syklar, postkort,
  einsame reiser og introspektiv kontemplasjon, piknikkar, vintage, bibliotek, utforsking av nabolag, klesdesign, små butikkar,
  letthøyrt musikk og lesing på kaféar.

 21. Eg er igrunnen stolt av at eg no klarar å blogge ganske jamnt og trutt, og at eg får lest nok bøker samtidig til at det blir mykje bokstoff på bloggen.

 22. Jeg har vært så flink til å rydde heimen!

  Og begynt å blogge igjen! Har for eksempel skrivi en rant om arveavgift (her: http://syltegeek.blogspot.com/2010/05/allerede-skatta-av-og-nok-en-fornrmelse.html) – dette er bra fordi jeg ikke har noe talent for å bli forbanna, og fordi det fikk meg til å tenke på et økonomisk argument jeg ikke har tenkt noe særlig på før.

  Gravd masse i meg sjøl har jeg også gjort. Jo, dette går vegen. Og uhemma sjølskryt er sunt for sjela.

 23. Jeg har levert masteroppgaven min! Responsibility Champion – I get shit done!

 24. syns min første blogg ble ganske bra. særlig mtp at jeg ikke er noen skribent. Dog, har ikke klart å fullføre den enda

 25. Eg synes eg skriv bra om helsepolitikk på bloggen min (ottarg.blogspot.com). Eg skriv for sjelden og det er over ein måned sidan sist, men i dag skulle eg vel skryte og ikkje trekke fram det negative.

 26. Jeg har vært med på noe spennende i vinter, og det er ikke ferdig enda: Vi har et “utforskningsprosjekt” – hvordan kan man bruke fortelling (i betydningen muntlig fortelling/fortellerkunst) for å fremme fredsprosesser.

  Vi er en gruppe som har møttes nesten hver måned siden tidlig i vinter i Sverige, delt historier, erfaringer, knyttet kontakter og jobbe sammen.

  Veldig spennende på mange måter.

  Nå til uka blir det tre symposier i Sverige for å dele noe av det vi har jobbet med:

  http://www.nordiskalba.org/News.aspx?r_id=15707

 27. Dette passet fint! Jeg har nemlig akkurat laget en fotoblogg. I dag. Jeg er glad i bildene mine. Jeg liker dem. Jeg ser på dem om og om igjen. Det skal komme flere blider. Mange. Fine. Håper du liker dem også, men det viktigste er at jeg synes det er gøy å lage dem.

  Sjekk ut http://utenfilm.wordpress.com/

  Veldig deilig initiativ.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: