Sagene

40 kommentarer om “Sagene”

 1. Det hørtes helt utrolig deilig ut. Gratulerer så mye med ny leilighet (og hund). Pussig den lille sammenligningen av nabobekjentskap på de to stedene, men så er verden et pussig sted.

 2. Gratulerer med ny leilighet. skal se at det her er til det bedre for dere alle som er innvolvert. Du har allerede nevnt mange positive ting…
  Så det her ser virkelig ut som en veldig god nyhet for deg og dine.
  Ønsker deg en fin mai måned videre 🙂

 3. Gratulerer med ny leilighet. Sagene høres ut som et sted jeg kunne like å bo, – hadde det ikke vært for at det er noe som heter Fredrikstad 🙂

 4. Velkommen til Sagene! Jeg bor nok rett i nærheten av deg med en liten hund som også turer mye, så vi sees kanskje (:

 5. Herlighet, virrvarr – Sagene er utvilsomt mye mer deg enn hva Adamstuen og resten av vestsida er. Kanskje vi ses i nabolaget, jeg planlegger å henge der en del, ettersom @hvorforikke også har flyttet dit. 🙂

 6. Jammen, jammen, no bur du jo ikkje rett borti høgget for meg lenger?! Dårlege greier!

  Eg kjenner forresten INGEN av naboane mine, men er på nikk med dei fleste av dei. Eg likar det slik. Om dei kjenner meg, torer dei kanskje å klaga på at eg ser på film klokka tre om natta i ein gamal murblokk som utan problem bærer lågmælte samtaler gjennom stoveveggen.

  1. Vi sees nok uansett, Morten. Og jeg liker å kjenne naboene mine. Jeg har vokst opp et sted uten noen naboer (utenom en og annen rev) og har vært sugen på naboer siden jeg flyttet til byen. Første leiligheten vår i Moss leide vi av en pakistansk storfamilie og de var veldig flinke til å være naboer. I den neste leiligheten vår var naboen et bordell, og det var litt mindre artig. På Adamstuen er alle veldig reserverte, men ingen gjør noe krøll.

 7. Jeg jobber ikke lenger på Sagene hver sommer (har pleid å jobbe på apoteket skrått over gata for Sagene Torg), siden jeg gjør trønder av meg til jeg er ferdig med studiene, og det er nesten litt trist, for det er så fint der, spesielt på sommeren. Gratulerer med ny plass å bo 🙂 Jeg misunner deg jevnlig tilgang på Sagene Torg! (Og selvfølgelig Mysterud, og Kokosbollefabrikken ❤ ) Man blir jo automatisk sunn av den butikken (noe som nok hjelper på resultatene av for for god tilgang på vanvittig gode kokosboller :P), det er jo så innmari mange gode grønnsaker der. Perfekt for en grønnsakoman som meg 😀 Bare gled deg til sommeren, for du kommer til å få reine jordbærsjokket, de er nemlig flinke til å få tak i jordbær i store kvanta – billig også, utover i sesongen. Undertegnede har gjerne kommet hjem med tre-fire kurver til ti-femten kroner hver og et fornøyd glis mer enn et par ganger hver sommer 😛

  1. Yay til jordbærsjokk!

   Jeg er også grønnsakoman, så jeg blir helt rusa av å handle der. Nå spiser jeg pasjonsfrukt og sesong-fersken og skal lage middag med sitrongress og asparges. Grønnsaksbutikker er pur lykke.

 8. Gratulerer og velkommen! 🙂

  Jeg bor jo i bydelen, noen steinkast unna. I tillegg bør jo nevnes ICA Maxi på Bjølsen, Copa Con Oro og Sultan på Lilleborg, Mat og mer og Kaffegram, bare for å nevne noen av mine favoritter i tillegg til de du nevner. Og så har du jo alle butikkene nedover Torshov og Løkka.

  1. Takk!

   Kaffegram og Mat og Mer har jeg sjekket ut nå, de burde definitivt fått plass i innlegget. Resten har jeg til gode. Det ser ut som om alle de bra folka bor på Sagene/Bjølsen, gitt!

 9. Gratulerer med ny leilighet. Selv er jeg glad i papir og vil gjerne ha tilbake tegneserier bok og dvd som du låner. Når er boka klar, jeg vil gjerne ha deg på besøk (eller komme på besøk) samtidig som bokoverlevering 🙂

  Men jeg vil ha tegneseriene, jeg savner dem!

 10. Fy og faen som du får meg til å savne Norge og Oslo. Om 2 måneder kommer du sikkert til å stå i kø foran meg på den lille kokkosfabrikken (om jeg har råd til å spandere på meg kokkosboller når jeg kommer blakk som ei kjerkerotte hjem fra Sør-Amerika, da). Du er flink.

 11. Velkommen til nabolaget! Det er bare å si fra om du vil treffes en dag. Jeg kan vise deg de beste stedene å dumpster dive om du skulle være interessert. 🙂

  1. Yay, så kult at det er her alle bor!

   Jeg vil gjerne treffes en dag, spesielt når jeg er litt mindre pling i bollen enn det jeg er nå. Jeg er så inni teksten at alt annet er litt på skeive. Hva er å dumpster dive? (Jeg burde muligens google dette, merker jeg)

   1. Trodde jeg la inn en link til min frigan.no. Jeg gjorde sikkert noe feil med htmlen. Jeg finner alt jeg trenger av mat i søpla (og en del på datogarantier) til butikker. Bra for miljøet og lommeboka. 🙂

 12. Velkommen!
  Jeg liker meg utrolig godt her, elsker grønnsaksmannen, lunsjbaren, parken, stille-og-rolig-selv-om-sentralten og det faktum at naboen kommer innom på kaffe.

  L

 13. Gratulerer med ny bustad!

  Det høyrast både fint ut for deg og hunden. Mykje fint turterreng i området der. I mine auge er Sagene/Bjølsen nokon av dei mest sjarmerande områda i Oslo. Sagene er i hovudet mitt by på gamlemåten der ein kan kjenne suset av arbeidarkamp og trange kår. Bjølsen får meg til å tenke at her kunne ein oppvekst eller barne og ungdomsroman foregått.

  Lykke til med livet på Sagene og sei ifrå om du vil treffast ein gong. Det er jo ikkje so långt ifrå Maridalen.

  Bjørnar

 14. Sånn litt forsinket: Gratulerer! Sagene er et godt valg. Og ikke glem å sjekke ut alt som skjer inni Sagene Samfunnshus. Der er noe for enhver smak. Vi har flyttet derfra for flere år siden, men snakket senest i går om at vi gjerne skulle bodd nærmere det gamle samfunnshuset vårt.

 15. Vælkommen til nabolaget. Kan anbefale den lille kurdiske kaffesjappa rett oppforbi Sagene Torg, alle aviser og veldig hyggelig betjening. Et bra alternativ til kjedekaffe på brenneriet. (Nydelig teblanding har de også…) Stø dei lokale innvandrarane!

 16. Sagene er så fint! Jeg elskerelskerelsker å bo her. Av alle steder jeg har bodd i Oslo, Nordstrand, Majorstua, St.hanshaugen og Vika, er Sagene soleklart best. Liker godt beskrivelsen din av Sagene som en liten by i byen. Akkurat sånn har det føltes for meg også siden jeg og den hellige treenigheten min flyttet hit for to år siden. Vi har også hund som jeg går tur med flere timer om dagen, så kanskje vi sees en dag? Velkommen skal ihvertfall både du, Mr. Jackson og Pippi være!

 17. Ååååååå, jeg savner Sagene! Bodde der i 2 år og det var virkelig toppers. Du kommer til å stortrives, det er jeg sikker på.
  Morsomt å lese bloggen din, er plutselig tilbake 🙂

 18. Så dere også måtte flytte pga hundefientlig borettslag. Føler med deg da det samme skjedde med oss i våres. Men, nå har vi en mye bedre kåk og litt mindre penger i banken og er happy med det.

  Grattis med østkantbolig. Husk at grensa ikke går med elva, men i Uelandsgate.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.