Bloggen er sjalu

22 kommentarer om “Bloggen er sjalu”

  1. Hehe.. velkommen tilbake!

    (Dette er teit, men jeg må jo fortelle det:
    Jeg har oppkalt et lam etter deg! Jeg tok to lam fra moren denne uka, av den grunn at de ikke lenger fikk die henne fordi hun hadde jurbetennelse. De lammene som jeg flasker opp selv må jo selvsagt ha navn, disse to var i følge øremerkene sine jenter og fikk navnene Vilje og Lilje. Men så viste det seg at Lilje var slett ingen jente.. Da ville jeg ha et navn på V som kunne passe til Vilje og jeg kom til Virrvarr, tenkte på deg, og endte på Jackson!)

    1. Muahaha!

      Det er jo en synergieffekt. Det er fint at det finnes stipender man kan søke på, forlag en kan skrive bok hos og folk som synes det er meg som skal få penger. Men det kommer jo ikke rekende på en fjøl 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s