Tittel på boka

8 kommentarer om “Tittel på boka”

 1. Wow, fantastisk! Takk for det! ^^ Ganske kult å ha inspirert tittelen på en bok! =) Mail er på vei! Må vel få kjøpt boken etterhvert også 😉

   1. Hmm. Da må jeg bare sette meg ned og vente, med andre ord! Igjen, takk, og enda litt mer takk for en bok i posten, som jeg gleder meg til å lese!

 2. Gratulerer!

  Og kondolerer med tittelen. Jeg vet ihvertfall at jeg aldri hadde søkt på «sosiale medier» hvis jeg ønsket meg en bok om blogging eller nettkultur. Men vi får jo håpe at «folk flest» bruker dette begrepet da.

 3. Det med søkemotorvennlighet har med nettbokhandlenes dårlige søkemotorer å gjøre. Bibliotekbaser har heldigvis flere muligheter, man kan bl. a. søke på emneord osv. Siden jeg er så vant til bibliotekkataloger er det veldig frustrerende når jeg skal søke på nettbokhandler, hvor resultatet ofte blir veldig støyete og man har få avgrensingsmuligheter. 😦

  Men gratulerer med tittel på boka! 🙂

 4. Flott tittel! Men jeg ble nysgjerrig: hvorfor «ta over» heller enn å «overta»? Klinger litt som en anglisisme («take over the world») i mine ører.

 5. Alle amerikanske sakprosa-utgivelser har jo uutømmelige titler, så du er i godt selskab sånn sett. Men likevel er det noe skummelt over denne tittelen. Kan man virkelig ta over verden etter å ha lest boken? I så fall er det to punkter som demrer for meg:

  a) Jeg burde jammen lese denne boken.

  b) Ingen andre burde lese denne boken (spesielt ikke krigsherrer omkring ekvator eller forsmådde østerrikske kunststudenter).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.