Forfatterportrett

Å få tatt nye bilder føles litt som å få nytt fjes. Fotografen er Ulrik Fredrik Thyve, og bildene skal brukes til promoteringen av den nye boka.

Jeg tenkte det var greit å dele mitt nye «ansikt utad» her på bloggen. Og benytte anledningen til å sutre litt over problemene med å tegne selvportretter overalt på nettsiden. Jeg skifter hårfarge fortere enn jeg rekker å tegne nye.

23 kommentarer om “Forfatterportrett

  1. Haha, ja. Jeg er et menneske 😀

   Jeg fikk tilsvarende sjokk da det viste seg at bloggeren Moseplassen var en dame med blondt hår. Jeg skjønner jo at det ikke er noen plasser med mose som skriver blogg, men emosjonelt sett var jeg ikke forbredt på et _menneske_…

   1. Deilig, der fikk jeg dagens latter 😉
    Jeg har jo sett noen bilder av deg nå, og på tv. Men ja, jeg skvatt litt den første gangen jeg så bilde av deg, jeg hadde vel dannet meg en formening av hvordan du så ut, (altså, som tegnedeg?? hihi)

    Forresten så juger bildet jeg bruker, det er tre år gammelt.. Men ettersom jeg ikke har vært til frisøren eller sett sminkespeilet på tre år, (for sjuk), og er for jålete til å ta et hvor jeg har naturlig farge (kommune) og usminket utgave av meg selv så får det duge 😉 (jeg ser nå uansett ikke ut som en mosedott da, hehe)

    Bildet er genialt. Virkelig flott portrettbilde. Det er noe med bildet som gir det tilstedeværelse, det har spenning. Du ser både ung og seriøs og spennende ut på en gang. Godt jobba!

 1. Hvorfor endres fargen på håret ditt? Mitt hår har klart å opprettholde en konsistent valør i lengre tid; nemlig mørkt blondt (grunnet mangel på lys og oksygen). En gang i tiden var det lysere.

  1. Aww, men du må jo forstå gleden av å se helt annerledes ut? Her kan man velge og vrake i ulike farger på håret. Da må man prøve alle sammen. Du ville sikkert vært stilig med grønt, f.eks

   1. Jeg har sett mennesker med grønt hår, og ettersom jeg har et slags rykte å ivareta, må jeg avstå. I shall remain boring!

 2. Åhhh, så nydeleg! Eg vil også ha nytt pressebilete, eg ser ut som ein gråteferdig gris med lyserosa leppestift på dei gamle.

  1. Jeg anbefaler Ulrik i bøtter og spann. Jeg fant ham selv via Underskog/Twitter/venner og han er flink og kjekk og profesjonell. Du får jo sikkert forlaget til å kjøpe et nytt til den nye boka?

 3. Så utruleg fint! Du var nydeleg på biletet, men nei, ikkje sånn eg har brukt å sjå deg for meg. :p Men eg trur eg kan bli vant til det!:)

 4. Kjenner den. Jeg har IKKE rosatyppete horn lengre. Siden da har jeg hatt brunt, svart, blondt, og nå brunt med striper… Jah…

  Du ser nydelig ut forresten!

 5. veldig fint bilde! Gleder meg til boka kommer. Apropos ferdige skriveprosjekter – kom bookcrossing oppgaven fram til deg? Skal jeg sende på nytt?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.