Sommer = radioteater

10 kommentarer om “Sommer = radioteater”

  1. Wyndham? Science Fiction? Jeg får nesten lyst til å vende tilbake til sjangeren som jeg forlot for 20 år siden. Det er noe spesielt med tekstene til folk som Wyndham, Henlein, Bradbury og andre drømmere.

  2. Den er grusomt god. For et par år siden satte jeg på første episode i tiende klassen min. Jeg skulle bruke det som et eksempel. En gruppe elever ville høre resten. De satt inne i friminuttene for å få med seg alt. Den fenger med andre ord ennå.

    Selv om hørespillet er gammelt, gjorde så sterkt inntrykk på meg, at det skal lite til før jeg får trifideassosiasjoner:

    http://livetleker.wordpress.com/2009/07/29/trifidene-kommer-pa-soverommet-mitt/

  3. Du bør også sjekke ut Fruen fra Haven og oppleve hvordan toget/ havet kommer og den skumle stemmen hvisker ‘Til havet Elida’ – deilig grøssene – også god til biltur! Eller hva med Sort Messe – en av Nils Nordberg (produsent) beste krimhørespill.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.