Da Pippi vant 2. verdenskrig

13 kommentarer om “Da Pippi vant 2. verdenskrig”

  1. Haha, har fått med meg at hunden heter Pippi, men tittelen i seg selv,var jo utrolig bra!Ble virkelig nysgjerrig jeg! Da Pippi vant 2.verdenskrig – du ser liksom for deg rødt hår,freiner og maskinpistol…

  2. Kostelig historie, men vel – hunder kan vinne juniorkriger,men hva med voksenkriger? Der har jeg mer tro på «den gamle garde». Se f.eks. hva Carter,Desmond Tutu,Mary Robinson fra Irland osv. klarte å utrette i Kenya. «Den gamle garde» er sterkere enn kuler og krutt.

  3. Å la bikkja tygge i stykker våpnene er da en riktig smart løsning for Fred! Og at Våpenødeleggeren er samme faktor som gjør at soldatene får mer lyst å kose enn å slåss, er selvsagt genistreken her. Muligens kan kvinner rykke inn i kriger på omtrent samme måte? «Tygge i stykker» er vel neppe aktuelt, men sabotasje kan vi jo være riktig gode på?

  4. I voksenverdenen tror jeg det mest fredsskapende som finnes er å innse det faktum at vi alle er mennesker på godt og vondt. Straks vi begynner å skille menneskene i to grupper – the good guys der vi holder til,og the bad guys der de andre er,så er vi ille ute.

  5. Dette er sånne historier jeg vil lese i biografiene til fantastiske folk som har gjort et eller annet, som gjør at de får noen til å skrive biografier om en. 🙂
    Denne bare bør være med i din. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.