Hjelp Mr. Jackson!

8 kommentarer om “Hjelp Mr. Jackson!”

 1. Endelig noen som ser dette som en utfordring! Takk til Jackson.

  Har ingen å forslå til arbeidet, søsteren min bor for langt borte. Hun har brukt krykker i mange år, fra hun var ganske ung, og vi to har ofte tenkt på forbedringer av de stygge grå. Hvorfor ikke ha flere par i pene, glade farger? Som matcher klærne. Som er lette å ‘se’ og finne igjen når man forlater et utested eller hva det måtte være. Med skikkelig fjæring, trykkbelastningen gir ekstra smerter. God polstring på håndtakene – gjerne utskiftbare – i et materiale som ikke er glatt. Krykker man kan henge fra seg ute? – de sklir jo ned på gulvet med dunder og brak samme hvor man befinner seg, ‘snublefelle’ for andre – men hvordan? Kanskje et mobilt krykkeoppheng, er det mulig? Det er bare noen uker siden jeg tenkte litt på nettopp det.

  God jobb!

 2. Har ei venninne som hadde en utmerket krykkestrikk – litt som sånn strikk til å feste vottene til småunger med, bare til krykkene. Tror den gikk over skuldrene eller rundt livet eller noe. Det gjorde i alle fall at hun kunne gå på krykkene og så sleppe dem fra seg hvis hun skulle ta i noe uten å måtte bøye seg ned for å plukke dem opp etterpå. Det var ganske genialt, spør du meg. Krykkeprosjektet høres i alle fall superkult ut, det hadde vært fint om du skrev litt om resultatet også 🙂

  Mer tilgjengelighet til samfunnet! 🙂

 3. Bra prosjekt Mr. Jackson 🙂 Bare så det er nevnt – jeg har desperat behov for krykker som kan legges sammen, evt. har en teleskopfunksjon! Reise med krykker på fly er noe skitt – de tar så laaaang plass. Gå på kafe, kino og teater med krykker er også noe skitt – igjen, de tar så laaaang plass. Tenk om jeg kunne puttet krykkene i nettet som jeg kan sette bak bena, i stedet for å måtte holde på dem hele tiden så ingen snubler. Jeg håper noen (du?) kommer opp med en god ide! Lykke til 🙂

 4. Har nå fått kontakt med en skikkelig krykkekjenner, så trenger ikke flere frivillige – men alle idéer er moro! Kom gjerne med fler av dem.

  Jeg kan jo ingenting om krykker eller det å leve med dem, og mye av prosjektet går ut på å lære om og sette meg inn i en annen persons situasjon. Så alle anektdoter, idéer og irritasjoner er veldig velkomne!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.