Lenkeliste til boka, del 1

Når jeg prater med andre bloggere om nyboka, spør de alltid: «Har du skrevet om meg?»

Jeg skjønner godt at de spør. Jeg mener – vi googler jo oss selv ved jevne mellomrom. Vi sjekker hvem som lenker til oss. Vi liker å vite om vi er omtalt. Problemet med papir er at du ikke kan lenke til noen.

Derfor har jeg laget en «lenkeliste» over alle bloggene jeg har sitert eller omtalt i boka slik at jeg kan publisere den her.

Da jeg ble ferdig med listen, var den imidlertid på over søtti navn. Det er litt langt for et blogginnlegg. Derfor har jeg bestemt meg for å stykke det opp i flere innlegg.

Her er de ti første. De er først fordi de blir nevnt tidlig i det opprinnelige manuset, ikke fordi de er «viktigst» eller noe i den stilen. Noen av dem er svært kjente, noen av dem la bloggingen på hylla for flere år siden.

Heng med, neste gang lenker jeg til deg.

 1. Esquil Röler
 2. Frøken Makeløs
 3. Eirik Newt
 4. Vampus’ verden
 5. Fr. Martinsen
 6. Communistkickback
 7. Den røde tumleplassen
 8. Revolusjonen kjem! Hurra!
 9. Hjorthen
 10. Mihoe
,

4 kommentarer til “Lenkeliste til boka, del 1”

 1. Hei, så spennende at du har skrevet om gamlebloggen min. Er det frekt å spørre om hva du har skrevet om den, eller brukt? Positivt eller negativt? Nå skjønner jeg at det var riktig å la gamlebloggen ligge som en slags historisk dokumentasjon:)

 2. Hehe, det er sant. Eg blir heilt fortvilt no med ungdomsboka, for det er nokre stader det einaste naturlege er å lenke til Wikipedia, til dømes. Men kan ein? Neida. Argh.

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: