Hva jeg har lært om samlivsbrudd til nå

 • Det finnes faktisk mennesker som har vært forelsket i deg i flere år og aldri sagt det. Det finnes faktisk mennesker som har vært forelsket i deg i flere år og finner ut at de skal sende deg en sms og fortelle deg det samme dag som forholdet offisielt tok slutt. Det finnes mennesker som aldri får dem de er forelsket i.
 • Jeg har verdens beste lesere som hjalp meg med å finne et nytt sted å bo på halvannen time etter at jeg etterlyste det på Facebook. Hvorfor Internett er awesome, del 2378.
 • Internett er dessverre litt for lite. Jeg har laget meg en profil på noen ulike nettdatingssider, som til nå har foreslått at jeg skal prøve meg på min soon to be eksmann, et par medbloggere og noen lesere. Nye mennesker? De bor i utlandet, de.
 • Middag til en person er veldig lite mat.
 • Skal du først gråte, kan du like gjerne gjøre det på Theatercaféen.
,

13 kommentarer til “Hva jeg har lært om samlivsbrudd til nå”

 1. Usj, slikt er aldri noe koselig.

  Mitt råd, skriv ned hvorfor dere har gått fra hverandre, for det kommer garantert tider hvor man lurer på hvorfor man gikk fra hverandre.

  Ellers, kan ikke finnes et mer perfekt sted å gråte på enn Theatercaféen!

  Og, ikke minst, skjem deg selv bort, og gjør akkurat det DU vil! 🙂

 2. Ref. det første punktet: Jeg fikk en gang en rose til Valentine’s dag. Jeg fant aldri ut hvem som hang den på døra mi. Ingen så det, ingen har stått frem. Det er tre og et halvt år siden, men jeg skulle så inderlig gjerne sagt takk.

 3. Off.. Også på Theatercafeen da. Er forresten veldig enig med kommentaren før meg! Kunne jo vært en idé det?

 4. Tenk, jeg har aldri vært på theatercafeen. Mens du har til og med grenet der!
  Lag en liste over alle slike rare ting du gjør i denne brudd-prossesen. Kanskje en dag vil du finne den frem igjen og le.

 5. Dette er en tid for å omfavne dine dårlige vaner og dine gode sider: Promp i vilden sky, spis ostepop, rå løk, punsjknapper fra smågodtavdelinga (a.k.a. ting som gir dårlig ånde), se alle filmene og seriene du ville se, men ikke han, innred og ominnred slik du vil ha det, ombestem deg og ominnred en gang til, google alle du i all hemmelighet har googlet før, med god samvittighet denne gang, spis hele sjokoladen, fnys av Facebook når du får forslag om at det er tid å gjenoppta kontakten, smil av alle gode minner, grin av alle dårlige, skriv dårlige dikt på haltende engelsk, skriv gode dikt på norsk, engelsk eller hvilket språk du vil, sol deg i glansen av din eminente blogg, gjenoppdag venner du ikke har sett på evigheter, kjøp nye planter, ligg midt i senga, les på senga uten å bekymre deg for om lyset sjenerer, lag mat du aldri har prøvd før, finn ut at du egentlig er ganske fantastisk.

 6. Inviter venner på middagsbesøk! Da får du en unnskyldning for å lage mat til flere, og så blir det mindre ensomt…

 7. Middag for én kan være lite mat. Men dersom du sørger for at den er sinnssykt god, så gjør det ingenting. Singeltilværelse er perfekt tid for eksperimentering med god (og dyr) mat. Les “How to eat” av Nigella Lawson for malerisk innføring i hvordan man nyter mat alene, og gå til nærmeste fancy ferskvaredisk med “fordi jeg fortjener det” som shoppingmantra.

  Og alle dannede mennesker tar ut gråten på Theatercaféen.

 8. Jeg lager ofte middag til 4-5 personer og fryser porsjoner. Det er nemlig en del ting det er plundrete å lage til bare én person og som samtidig er veldig kjekke å tine. På de andre punktene har jeg lite å bidra med. 🙂

 9. ja. den siste der. jeg vet ikke helt hvorfor, men den, i samspill med gladtrist st. thomas på øret, gjorde meg trist. så nå syns jeg synd på meg selv. synd jeg ikke bor i oslo og kan gå å grate på theatercafeen. det gir det hele litt mer … dramatikk. scenografien er viktig, irl også. all the world is a stage, som poeten sa. all erfaring er god erfaring, skal vi si det sånn?

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: