Hva jeg har lært om samlivsbrudd til nå

13 kommentarer om “Hva jeg har lært om samlivsbrudd til nå”

 1. ja. den siste der. jeg vet ikke helt hvorfor, men den, i samspill med gladtrist st. thomas på øret, gjorde meg trist. så nå syns jeg synd på meg selv. synd jeg ikke bor i oslo og kan gå å grate på theatercafeen. det gir det hele litt mer … dramatikk. scenografien er viktig, irl også. all the world is a stage, som poeten sa. all erfaring er god erfaring, skal vi si det sånn?

 2. Jeg lager ofte middag til 4-5 personer og fryser porsjoner. Det er nemlig en del ting det er plundrete å lage til bare én person og som samtidig er veldig kjekke å tine. På de andre punktene har jeg lite å bidra med. 🙂

 3. Middag for én kan være lite mat. Men dersom du sørger for at den er sinnssykt god, så gjør det ingenting. Singeltilværelse er perfekt tid for eksperimentering med god (og dyr) mat. Les «How to eat» av Nigella Lawson for malerisk innføring i hvordan man nyter mat alene, og gå til nærmeste fancy ferskvaredisk med «fordi jeg fortjener det» som shoppingmantra.

  Og alle dannede mennesker tar ut gråten på Theatercaféen.

 4. Inviter venner på middagsbesøk! Da får du en unnskyldning for å lage mat til flere, og så blir det mindre ensomt…

 5. Dette er en tid for å omfavne dine dårlige vaner og dine gode sider: Promp i vilden sky, spis ostepop, rå løk, punsjknapper fra smågodtavdelinga (a.k.a. ting som gir dårlig ånde), se alle filmene og seriene du ville se, men ikke han, innred og ominnred slik du vil ha det, ombestem deg og ominnred en gang til, google alle du i all hemmelighet har googlet før, med god samvittighet denne gang, spis hele sjokoladen, fnys av Facebook når du får forslag om at det er tid å gjenoppta kontakten, smil av alle gode minner, grin av alle dårlige, skriv dårlige dikt på haltende engelsk, skriv gode dikt på norsk, engelsk eller hvilket språk du vil, sol deg i glansen av din eminente blogg, gjenoppdag venner du ikke har sett på evigheter, kjøp nye planter, ligg midt i senga, les på senga uten å bekymre deg for om lyset sjenerer, lag mat du aldri har prøvd før, finn ut at du egentlig er ganske fantastisk.

 6. Tenk, jeg har aldri vært på theatercafeen. Mens du har til og med grenet der!
  Lag en liste over alle slike rare ting du gjør i denne brudd-prossesen. Kanskje en dag vil du finne den frem igjen og le.

 7. Ref. det første punktet: Jeg fikk en gang en rose til Valentine’s dag. Jeg fant aldri ut hvem som hang den på døra mi. Ingen så det, ingen har stått frem. Det er tre og et halvt år siden, men jeg skulle så inderlig gjerne sagt takk.

 8. Usj, slikt er aldri noe koselig.

  Mitt råd, skriv ned hvorfor dere har gått fra hverandre, for det kommer garantert tider hvor man lurer på hvorfor man gikk fra hverandre.

  Ellers, kan ikke finnes et mer perfekt sted å gråte på enn Theatercaféen!

  Og, ikke minst, skjem deg selv bort, og gjør akkurat det DU vil! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.