Inspilling av bokfilm

6 kommentarer om “Inspilling av bokfilm”

  1. Så kule bilete og så spennande! Gler meg til å lese boka:) Det er så rart, for eg føler at eg kjenner deg (og ein del andre bloggarar) ganske godt, utan at eg kjenner deg i det heile tatt, og (antakelegvis, sidan eg berre gjestebloggar på fostad.net frå tid til anna) utan at du veit om meg i det heile tatt. Men likevel synest eg det var koseleg å sjå bileta, og eg blir glad når du gir ut bok, og gler meg til å lese, berre fordi eg veit at det er du som har skrivi ho^^. Du gjer dagane mine givande, spennande og fine, så eg tenkte berre du kunne få høyre det for ein gongs skuld:) Stå på med skrivinga!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.