Inspilling av bokfilm

Mens kommentarfeltet rundet femti kommentarer og mailboksen flommet over, tilbragte jeg dagen i studioet til Cynergi Film og TV sammen med Lillesøster. Derfor har jeg ikke fått svart noe særlig på kommentarer siden i går.

Vi har laget bokfilm til sosiale medier – boka, inspirert av filmene til RSA Animate

Jeg står for snakkingen og Lillesøster står for tegningene. Resultatet får dere se på bloggen i slutten av måneden. Film-folka tok bilder av oss mens vi holdt på, og jeg tenkte jeg skulle legge dem ut, siden det er ganske sjelden det er noen bilder av meg på bloggen i det hele tatt.

Ida Jackson, Eli Anne Søland

Bilde av Lillesøster og meg

Eli Anne Søland tegner

Lillesøster tegner mens kameraet går.

6 kommentarer om “Inspilling av bokfilm

  1. Så kule bilete og så spennande! Gler meg til å lese boka:) Det er så rart, for eg føler at eg kjenner deg (og ein del andre bloggarar) ganske godt, utan at eg kjenner deg i det heile tatt, og (antakelegvis, sidan eg berre gjestebloggar på fostad.net frå tid til anna) utan at du veit om meg i det heile tatt. Men likevel synest eg det var koseleg å sjå bileta, og eg blir glad når du gir ut bok, og gler meg til å lese, berre fordi eg veit at det er du som har skrivi ho^^. Du gjer dagane mine givande, spennande og fine, så eg tenkte berre du kunne få høyre det for ein gongs skuld:) Stå på med skrivinga!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.