Sånn ser boka ut!

36 kommentarer om “Sånn ser boka ut!”

 1. Åååå, så fin den er! Kjempebra at du fikk velge designer selv, Elisabeth har gjort en veldig god jobb. Detaljene var kjempefine, jeg likte ting som «På internett også kjent som Virrvarr». Det er koselig, i tillegg til at det er informativt.

  Gleder meg til å kunne lese boken selv, den ser tjukk og fin ut. ❤

 2. Åh! Så utrolig stilig at du valgte hun som jeg er i slekt med! Har beundret tegningene hennes i flere år:) Gleder meg enda mer til å kjøpe boken din nå. Hils så masse fra den andre Irgensen her.

   1. Jauda. Irgens er sånn slekt med familietre og det var et beskyttet etternavn (inntil de endret maks antall personer for sånt til kun 200). Så de aller fleste er i slekt!

 3. Så bra! Boka ser fin ut – me like!
  Riktige farger, artig tekst, fint at flere av tittelforslagene har blitt med (jeg er ikke fra Norge…osv), fint at «Virrvarr» står der. Ja, i det hele tatt – boka er synlig og omslaget er informativt!
  Eks-svigermor er fornøyd! 🙂

 4. Oh, nå er jeg kjempelykkelig for at du tok med ”baksidetittelen” jeg heiet deg frem på 😉 Og med to t-er og greier, huzzah!

  1. Nei, fordi norsk forlagsbransje sitter og trykker pga momsen. Det var meningen den skulle være ebokpilot, men sånn går det. Men det kommer en pdf-fil med utdrag og ekstramateriale folk kan få gratis, så jeg får litt viljen min likevel.

 5. Oi! grattis! FIN bok, då!

  me har forresten ein lokal klespushar på Stord som heiter Irgens, og han virkar både rar og kvikk i toppen, så det er nok slekta det og.

 6. Gleder meg til dette! =) er litt ekstra gøy når man føler man har bidrat bittelitt, om enn for noe så lite som små¨idéer! ^^ Gleder meg til å lese the real deal! Når blir det kjempefest nå igjen?

 7. Omslaget er superflott og eg gler meg veldig til å lese boka etter å ha hengt med på bloggen i nokre år.

  Elles så sluttar eg meg til Dystopia Kaotika og vil gjerne ha den som ebok. Du kan jo helse forlaget ditt og sei det.

  Stilig at Virvarrnamnet er med på framsida.

 8. Hm, den virker kjempefin og veldig spennende. Hadde jeg ikke sverget på å aldri noensinne kjøpe en papirbok igjen.. Jeg venter på eboken..!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s