Sånn ser boka ut!

Eller – det vil si: Sånn ser liksomboka designeren har kledd opp i det som ble det endelige omslaget ut. Noe av det første jeg sa til Aschehoug, var at jeg ville velge ut min egen forsidedesigner. Jeg hadde noen spesiell i tankene, henholdsvis Elisabeth Irgens, damen bak Sort enke.

Selv om jeg fikk viljen min, viste prosessen med egen designer å være lettere sagt enn gjort. Forlaget var vant til å jobbe med faste forsidedesignere som de kunne kommunisere med i form av kryptiske beskjeder og lite annet.

Heldigvis fant Elisabeth og jeg ut av det til slutt: Med litt god gammeldags en til en-kommunikasjon ble resultatet en strålende, knallgrønn og Virrvarrete forside forlaget også var fornøyd med. Og mye kulere enn forsiden på Jenter som kommer, som også var en del av målsettingen for min del.

Eller som Elisabeth skriver i sin hilsen til dere:

Bokomslaget er laget av meg: Elisabeth. *vinker* Jeg jobber som frilans webdesigner og tilbringer dagene i et skakt grønt rom på Bryggen i Bergen. Jeg har oppdaget at bokomslag som prosjekt ikke er bare moro underveis, når forlaget som kunde har kryptiske tilbakemeldinger… Men at til gjengjeld blir bokomslag den morsomste jobben i heeele verden når den er i boks og boken snart kommer fra trykk! Yay!! *snurrer rundt på kontorstolen*

Her er bilder av liksomboka fra alle tenkelige vinkler. Tusen takk, Elisabeth!

,

36 kommentarer til “Sånn ser boka ut!”

 1. Gratulerer! Bortsett fra at “sosiale medier” er i tittelen så ser den veldig innbydende ut. 😀

 2. Hm, den virker kjempefin og veldig spennende. Hadde jeg ikke sverget på å aldri noensinne kjøpe en papirbok igjen.. Jeg venter på eboken..!

 3. I love it.
  Spesielt “…på internett også kjent som Virrvarr” 🙂

  Gleder meg til å lese!

 4. Omslaget er superflott og eg gler meg veldig til å lese boka etter å ha hengt med på bloggen i nokre år.

  Elles så sluttar eg meg til Dystopia Kaotika og vil gjerne ha den som ebok. Du kan jo helse forlaget ditt og sei det.

  Stilig at Virvarrnamnet er med på framsida.

 5. Gleder meg til dette! =) er litt ekstra gøy når man føler man har bidrat bittelitt, om enn for noe så lite som små¨idéer! ^^ Gleder meg til å lese the real deal! Når blir det kjempefest nå igjen?

 6. Oi! grattis! FIN bok, då!

  me har forresten ein lokal klespushar på Stord som heiter Irgens, og han virkar både rar og kvikk i toppen, så det er nok slekta det og.

  • Nei, fordi norsk forlagsbransje sitter og trykker pga momsen. Det var meningen den skulle være ebokpilot, men sånn går det. Men det kommer en pdf-fil med utdrag og ekstramateriale folk kan få gratis, så jeg får litt viljen min likevel.

 7. Gratulerer! Omslaget er kjempestilig, og absolutt attraktivt!
  Jeg er en sucker for spennende omslag. Jeg hadde helt klart plukka opp denne boken!

 8. Oh, nå er jeg kjempelykkelig for at du tok med ”baksidetittelen” jeg heiet deg frem på 😉 Og med to t-er og greier, huzzah!

 9. Så bra! Boka ser fin ut – me like!
  Riktige farger, artig tekst, fint at flere av tittelforslagene har blitt med (jeg er ikke fra Norge…osv), fint at “Virrvarr” står der. Ja, i det hele tatt – boka er synlig og omslaget er informativt!
  Eks-svigermor er fornøyd! 🙂

 10. Hurrahurra for bok som snart kommer! o/ Jeg tror jeg må få meg en sånn liten hylledings på veggen på kontoret, der ferdigtrykket ekte bok kan stå på utstilling.

 11. Åh! Så utrolig stilig at du valgte hun som jeg er i slekt med! Har beundret tegningene hennes i flere år:) Gleder meg enda mer til å kjøpe boken din nå. Hils så masse fra den andre Irgensen her.

 12. Åååå, så fin den er! Kjempebra at du fikk velge designer selv, Elisabeth har gjort en veldig god jobb. Detaljene var kjempefine, jeg likte ting som “På internett også kjent som Virrvarr”. Det er koselig, i tillegg til at det er informativt.

  Gleder meg til å kunne lese boken selv, den ser tjukk og fin ut. <3

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: