Leieboer søkes

Oppdatert: Det ser ut som om jeg har funnet noen! Hurra, og takk skal dere ha!

Hei, faste lesere og tilfeldige besøkende! Dette er et kjedelig innlegg, så med mindre du er på leting etter bolig eller kjenner noen som er det, kan du hoppe over denne her.

Som noen av dere sikkert har fått med dere, er det slutt mellom Mr. Jackson og meg. Vi har brukt noen uker på å finne ut det praktiske og har kommet frem til at det blir meg som skal ha hunden likevel. Siden jeg jobber hjemmefra, er jeg den som har mest hundetid tilgjengelig på kalenderen og Mr. Jackson er for glad i henne til å orke at hun skal være alene hjemme store deler av dagen og være trist og stresset.

Dette betyr også at det er meg som beholder leiligheten vår på Sagene, siden vi har lov til å ha hund der. Imidlertid er leiligheten for stor og for dyr for meg alene. Jeg ser med andre ord etter en leieboer. Jeg har tenkt å legge ut en finn.no-annonse, men erfaring tilsier at bloggen er et minst like effektivt forum for å finne noe som helst.

Sånn er leiligheten:

Leiligheten ligger rett ved Sagene kirke, og har tre rom i tillegg til kjøkken og bad. Det er balkong, oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel der. Det er søppelsjakt, sentralfyr og to digre boder i loft og kjeller, i tillegg til stort uteareale i bakgården. Det er ikke lytt og et digert tre som stenger for gjenboere.

Sånn er rommet:

Rommet er på et par og tjue kvadrat, og det er mye skapplass og hylleplass der. Du får også bruke stua, selv om jeg har så mye bokhyller der at det er feil å si at den er direkte «felles». Det er imidlertid sofaseksjon og spisebord der du kan bruke. Jeg skal ha 6000 kr for rommet i måneden, og det er inkludert strøm, fyring og Internett.

Jeg vet det er for dyrt for en student, men det er så mye som jeg må ha inn for at det skal gå rundt. (Og etter et finn.no-søk ser det ut som om de fleste skal ha 7000 for tilsvarende i området.) Rommet er dessuten stort nok til at et kjærestepar som er glad i hverandre kan dele det helt fint.

Dyrehold:

Jeg har, som nevnt over, en hund. Hun bjeffer ikke og er glad i alle, men jeg vil ikke nødvendigvis si at hun gjør lite av seg. Hun har to moduser: Sove og sprette. Du må med andre ord like hunder og ikke være allergisk. Aller helst: Ha din(e) egen(e) hund(er). Jeg er veldig for å lage et hundevennlig bofellesskap, og så lenge hunden din er stueren og sosialisert, greier Pippi å bli bestevenn med alle.

Hvem er du?

Du vasker etter deg når du har laget mat, tar din del av dovaskingen, røyker på balkongen om du må røyke, arrangerer ikke fester uten å spørre meg først. Du kan gjøre hva du vil på rommet ditt så lenge du ikke gror mugg eller marijuana. Og du må spare nakendansingen til en kveld jeg ikke er hjemme.

Hvem er jeg (som samboer)?

Jeg jobber hjemmefra og sitter for det meste i stua og skriver. Jeg spiller mye musikk, men jeg kan bruke øretelefoner om det viser seg at vi er musikk-nemesiser. Jeg lager mye mat og har ofte middagsgjester på besøk. Resten finner du ut etterhvert.

Avslutningsvis:

Jo fortere du kan flytte inn, jo bedre. Send meg en mail (ida @ jackson . kz) hvis det lyder interessant, og videresend blogginnlegget til folk du tror kunne være interessert.

12 kommentarer om “Leieboer søkes

 1. Da jeg så danny lette etter leilighet trodde jeg at han óg skulle flytte ut, og tenkte «søren, de stikker begge to jo», så koselig at du blir. Lykke til med å finne ny samboer.

  Er du hjemme i morra kveld? Jeg skal ned i min leilighet og lakke gulv da, så kanskje vi kunne tatt en tekopp i kveldinga?

 2. Åh, så perfekt det hadde vært! Dessverre passer det ikke for meg nå, men jeg håper du sier fra en gang i fremtiden, hvis rommet skulle bli ledig. Elsker Sagene og elsker hunder! Uff…

 3. Nei, jeg vet det ikke var _det_ du ville ha, men om du skulle trenge en barnepike til Pippi innimellom, så bare si fra. Jeg bor på andre siden av den parken du sikkert lufter henne i. Du kan si til Pippi at jeg går innmari fort og kan være både vill og snill. Den hunden jeg kjente best av alle er død nå, så jeg savner litt pels i livet mitt.

 4. Så spennende … å bo med Virrvarr … @__@
  skulle nesten ønske jeg ikke hadde et sted å bo, så jeg kunne … trenge meg på. Nesten.

  1. Hei Virrvarr 🙂 Kan jeg bo hos deg? 🙂 Jeg vil vaske gulvet med tungen min hver dag fpr å få bo i ditt hus, Ida! VÆRSÅSNILL! JEG MÅÅÅÅ BO MED DEG!!!! JEG VIL SELGE MIN LEVER FOR HUSLEIE! LA MEG BO MED DEG!!!
   Jeg vil ikke leve uten deg.

   1. Jeg bor under en BRO ^^

    Trodde det uansett var ganske OPPLAGT at dette var reply til ‘nedmailet av creepy fans’ skevet som creepy fan.

    MINE FORSØK PÅ Å UNDERHOLDE MASSENE BILR IKKE VERDSATT! FARVEL! Dere skylder meg BLOMSTER!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.