3 kommentarer om “I Prosa

  1. Eg likte den kjempegodt! Har lest Generasjon Sex no, og den er veldig bra. Både på ein veldig personleg måte (fordi eg kjenner igjen mønster i mitt eige nyavslutta kjærleiksforhold) og på ein politisk måte. Den er viktig, lettlest og bør lesast av alle. Ikkje minst menn.

  2. Veldig god anmeldelse! Jeg har lyst til å lese begge to. Men jeg reagerer på «generasjonen som heller vil bli tatt på rumpa enn å bli oversett». Da jeg gikk på elvebakken ble noen i klassen min intervjuet (fordi alle på elvebakken er kule hippe kidz og ekstra representative) om seksuell trakassering, og det ble kjempeståhei fordi journalisten hadde bestemt seg på forhånd om at vi unge liker trakassering og vred alt klassekameratene mine sa så det skulle virke som om det er det de unge mener. Veldig skeptisk til den holdningen.

  3. …og jeg party pooper og påpeker en smør-på-flesk-konstruksjon i første setning:
    «EN 17 år gammel jente med profil på nettstedet deiligst.no-bruker»

    Ellers ser det veldig, veldig bra ut og boka er notert på min imaginære «lese og se om jeg er enig med Virrvarr»-liste.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.