Twittersurrealisme

Noen ganger lurer jeg på hva slags filter det er jeg har i hodet som gjør at jeg klarer å bruke Twitter til noe konstruktivt. Jeg tror jeg har superkrefter, siden jeg faktisk henter ut interessant informasjon derfra.

Idag leste jeg strømmen min med et «her er så underlig»-blikk. Når du leser alt etterhverandre som en samtale istedenfor å lese det som enkeltreplikker blir det veldig fjernt. Dette var det kvitrekoret sa rundt klokka 11.38 idag (navn fjernet):

– You get what you give!

– Sant det. Har du prøvd coaching?

– Er det vanlig å ha en fiende?

– Facebook mener de har 473,260 brukere mellom 15 og 19 år i Oslo. Vel, vel.

– For de som ikke har fått det med seg: gratis Kjøtt til alle!!

– Synes det funker svært dårlig at Einar Gelius tror han er Norges Lady Gaga. Just say no!

– Jeg har fortsatt til gode å skrive en Android applikasjon 😉

– Hva skal vi bruke Facebook til, og hvordan skal vi få Osloborgerne til å ”like” oss?

– Unner alle der ute å tjene nok til salt i såret – eller litt mer.

– er det ikke viktigere å ha is-skrape klar? :p

– Hvordan kan du ha en plattform som heter Bada uten å ha et eneste produkt som heter BadaSS? ;-P

– har tryllet litt, og liker sommerfuglene og energien det gir

– Stilling ledig som Informasjonssjef i NHO. Søk på en av Norges mest spennende infojobber

– Hvis det skulle være noen tvil om hvor jeg står i denne viktige saken: Mono kan brenne.

Og sånn går nu dagan.

5 kommentarer til “Twittersurrealisme”

  1. Fryder meg over å kunne følge blant annet David Lynch på Twitter. Han postet setningen «Deserve … and then desire» én time etter at jeg hadde sikret meg en signert utgave av boka hans i dag. Tok meg litt tid å like Twitterformatet, men nå er jeg fan. Men enig i at det er MYE som ikke er nyttig info. Men for eksempel en artig Erlend Loe kommentar kan gjøre formiddagen hakket lysere, selv om det faglig ikke løfter meg opp i høyden. Og faktisk får jeg også mye faglig relevant info derfra…

  2. Dette ga meg lyst på Twitter. 🙂
    Nettopp på grunn av det pussige som oppstår ved tilfeldige sammensetninger.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.