Twittersurrealisme

5 kommentarer om “Twittersurrealisme”

  1. Fryder meg over å kunne følge blant annet David Lynch på Twitter. Han postet setningen «Deserve … and then desire» én time etter at jeg hadde sikret meg en signert utgave av boka hans i dag. Tok meg litt tid å like Twitterformatet, men nå er jeg fan. Men enig i at det er MYE som ikke er nyttig info. Men for eksempel en artig Erlend Loe kommentar kan gjøre formiddagen hakket lysere, selv om det faglig ikke løfter meg opp i høyden. Og faktisk får jeg også mye faglig relevant info derfra…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.