NRK Trekant

For deg som ikke har fått det med deg: Jeg skal være med på NRK Trekant, nærmere bestemt fem minutter i første episode (pluss muligens noe i siste episode). Jeg snakker om runking med en 19-år gammel gutt mens vi tegner med fargeblyanter og prøver vibratorer på nesa. Veldig lite nakent og veldig lite flaut.

Premieren er 3. november klokka 21. 30 på NRK 3, og det er premieren du må få med deg for å få sett opptredenen min. TV-serien har blitt massivt omtalt de siste dagene, siden kristen-Norge er provosert over at det blir en positiv serie om puling.

Uten å røpe for mye kan jeg love at serien blir ti ganger så sjokkerende som kristen-Norge er redd for. Og ti ganger så koselig (c;

, ,

12 kommentarer til “NRK Trekant”

 1. Hei,
  jeg lå i søvne og ble fanget av radiostemmer som snakket om blogg i NRK P2 foreleden .. hvem er du, hva er ditt engasjement, hvorfor blogger du? Steinar Lem …tragisk opplevelse og et stort tap .. og dine forklaringer og definisjoner på hvordan man kan lage en god blogg .. eller noe som fenger. Jeg er nok dobbelt så gammel som deg og har jobbet med IT like lenge. Poenget mitt er at jeg ønsker deg lykke til, men tyngden i kreativiteten den finner du og utrykker best etter noen år. Hva driver du egentlig på med? Og hvorfor har du så mange lesere? I min verden er det også et uttrykk for banalitetens enkelhet, hvor langt vi er kommet i dette medie .. ca. 12 år …….

  • det må vel sies å være veldig typisk at den som kommer med denne typen oppgulp ikke er identifiserbar (med nettnick eller vanlig navn)

   saklig kritikk er på sin plass, men dette blir for dumt, spør du meg

 2. Kult! Da må jeg absolutt få med meg det idag 🙂 Tror det kan bli et bra program jeg, det er vel for det meste myntet på ungdom, og jeg husker selv (i gamle dager) at det var mye jeg lurte på som jeg ikke turte å spørre om. Får ta en titt uansett 🙂

 3. Det er faktisk helt utrolig hvor pripne kristen-norge faktisk er. Alt som handler om kropp og seksualitet skal være tabu så ikke man står i fare for å gjøre noe “syndig”.

  • Nå er det også trist at man setter “kristen-Norge” i èn bås… gjør man det, er man vel like forutinntatt selv (men med god hjelp fra media da). Nå er det vanskelig å mene så mye om serien, før man faktisk har sett den. Grunnen til at noen kristne reagerer, er vel at man ikke ønsker å oppfordre til “pul gjerne så mange som mulig”. Og ja, dette er ei forutinntatt holdning til serien, før man har sett den. Er fokuset derimot å vise mangfoldet i seksualiten, samt tips til å forbedre sexlivet, så er vel det (mest) positivt. Og det er nok garantert mange kristne enige i også. For øvrig har du også delvis rett Elise, påpeker bare at dette ikke gjelder “alle”…

  • Nå er det vel ikke bare kristen-norge som syns at det til tider kan være litt vel mye fokus i media på sex-sex-sex.. man blir litt fed-up til slutt.

 4. Hvorfor er kristen-Norge så redde for seksualiteten? Jeg tror det har med sjelelig makt å gjøre. Hvis mennesker får et naturlig og avslappet forhold til sin seksualitet, får det samtidig en sterk føling med sine egne livskrefter. Dermed mister de interessen for å underkaste seg ytre makt – en gud som vil ha all makt i himmel og på jord og et hierarki av andre maktgrupper som vekseslvis utgjør hode og legeme for hverandre. Kristen-Norge må riktig nok si at seksuallivet er verdifullt, men det gjelder å mure det inn bak flest mulig restriksjoner.
  Legg merke til at ideologiene – både de til høyre og de til venstre, også er meget puritanske. Ideologier er verdslige religioner som er avhengige av sjelelig makt. Mennesker må derfor for all del ikke få føling med sine livskrefter.

 5. Jeg er ganske sikker på at dette er første gang jeg har funnet ordene runke, fargeblyant, vibrator og nese i én setning.

  Det skal bli interessant å se alt samtidig på TV (med litt flaks hopper dere over runkingen). 🙂

Legg inn en kommentar

%d