Skriv en bok i november

Samme om jeg bor i en ryggsekk, samme om jeg har spist ferdigpizza og kioskfallaffel og sovet på rare tidspunkter den siste måneden, samme om boka kommer ut om halvannen uke, samme om alt er mer uoversiktlig enn det har vært noensinne: Det er fortsatt november i morgen, og november er romanskrivemåned. Det er NaNoWriMo, og poenget er å skrive 1500 ord i grålysningen uten å tenke. Til du har et manus på 50 000 ord og måneden har gått, that is.

Jeg heter _virrvarr_, og du kan legge meg til som venn (ja, noen har stjålet nicket mitt der), og du kan kaste deg på kappløpet. Husk, det viktigste er ikke å vinne, men å ikke tape (c;

20 kommentarer om “Skriv en bok i november

 1. Ohhhh! Trur det er akkurat det eg må denne gongen: Stå opp ein time før og skrive før eg går på jobb. Sommarfuglar og små, deilege babydrakar i magen! NaNoWriMo FTW!

  1. Ja, det er sirupstregt! Det kommer til å ta tusen år å få opp wordcount i morgen! Tror jeg må donere og håpe at de får penger inn til bedre bredbånd.

 2. Det var voldsomt tregt, ja! Ser jeg allerede har deg lagt til fra i fjor, året jeg skreiv noe sånt som to tusen ord før jeg datt av lasset… For de som vil legge meg til i år heter jeg ziarah der også 🙂

 3. Hm, det hørtes jo litt gøy ut. Jeg har alltid hatt lyst til å skrive bok. Men 1500 ord om DAGEN hørtes jo veldig mye ut da. Hmm. Og jeg må ha bestemt meg innen i morgen. skrik!

 4. Å nei, ikke du også. Jeg skulle jo ikke være med i år, jo… har liksom tusen eksamener i november (føles det som), men på den andre siden har jeg tross alt vært med de siste 5 årene. Det får gå på et vis.

 5. Jeg er med for første gang i år! Har hatt planer om å gjøre det før, men får det aldri med meg før midten av november og da blir det litt sent. Spent på om jeg får til noe som helst :p

 6. Jeg skal være med! Og jeg skal fortelle klassen om greiene etterpå.. Woohoo 🙂 Har skrivesperre for tiden, eller bare et enda sterkere tilfelle av «Janne klarer aldri å fullføre noe som helst», så nå skal jeg virkelig prøve.

  Lykke til, alle sammen! 😀

 7. Ein ven av meg snakka om dette i går, og så las eg om det her i dag. Eg blei sjølvsagt med, sjølv om eg har lite/ingen erfaring med å skrive skjønnlitterært. Men eg har hatt ein idé som no skal få blomstre i ein månad, dette verkar jo knallgøy!

  I dag har eg skrive 2300 ord, så om det held fram slik, vil eg jo fint greie 50 000 ord før 30. november! Det kjipe er at det snart er eksamenssesong… :/

 8. Takk for supert tips. Har ikke hørt om NaNoWriMo tidligere, men da jeg lest om det her på Virrvarr i dag tidlig var det ingen tvil om at dette var det ultimate press/kom-i- gang-igjen/kast-seg-på -skriveprosjektet. Planløst, impulsivt og veldig artig.

  Jeg har lagt til et par av dere som har opplyst om sitt navn på nettstedet. Selv står jeg som idaj. Et godt middel for å gjøre skrivinga mer forpliktende er å ha buddies. Lykke til, til alle som er med.

 9. Jeg skal ikke på det du skal på. Jeg skal derimot ta 30stp eksamen ved siden av 80% mammapermisjonen. Så jeg tar med eg den siste linja der, og tusler for å lese gjennom oppgaven igjen, mens knøttet sover.

 10. Det der går skeis hvert år, for min del. Alltid noe teit som kommer i veien, uten at det er en unnskyldning. I år kan jeg uansett ikke, da jeg har en haug oppgaver med tidsfrist akkurat i november, samt et utenbys seminar jeg må på, som kommer til å spise opp mye av tiden min.

  Og en haug andre ting. Får håpe på bedre lykke neste år.

 11. Har allerede lagt deg til som writing buddy før (er Akima Rose der) og er med på Nanowrimo i år igjen (som de siste fire årene) =D Og jeg klarer meg faktisk skikkelig bra i år, det har gått så fint at det nesten er bekymrende, men det er gøy da. ❤ på Nanowrimo!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.