Vil du anmelde boka mi?

Idag fikk jeg boka fra forlaget. Den er grønn, skjønn og lyser nesten i mørket. Jeg har blitt intervjuet av Aftenposten og Dagbladet idag (det kommer på trykk på lørdag) og har lagt en plan for boklansering. Nå er det på årntli. Eller no.

Da vi ga ut Jenter som kommer, bestemte vi hvem som skulle få anmeldereksemplarer på bakrommet. Deretter mailet vi dem, spurte dem om de hadde lyst og sendte dem boka om de takket ja.

Problemet med denne formen for blogganmeldelser, er at den blir begrenset til bloggere jeg vet hvem er. Det betyr at boka utelukkende blir omtalt på steder jeg leser til vanlig.

Dette innlegget er dermed et forsøk på å få spredt blogganmeldelsene litt mer. Har du lyst til å anmelde Hvordan ta over verden uten å gå ut av huset? Da kan du legge igjen en kommentar med lenke til bloggen din i kommentarfeltet. Jeg kommer til å velge ut dem som har de mest spennende bloggene jeg ikke har hørt om til nå, men det er lov å slenge seg på selv om du tror jeg har hørt om deg, også. Det er også lov å anbefale andre bloggere du gjerne skulle sett omtale boka om du «bare» er en vanlig leser.

Vær kjapp, de må ut i postkassene til mandag!

(Om du er av dem som forventer et anmeldereksemplar: Slapp av. Du får uansett.)

,

55 kommentarer til “Vil du anmelde boka mi?”

 1. Jeg er nok ikke den mest spennende bloggen som eksisterer, da livet mitt ikke er så spesielt spennende. Men jeg prøver alikevel – da jeg elsker å lese en bok.

 2. Hei Ida!

  Jeg kjøpte boken din i Tromsø idag. Leste den gjennom en middag på Egon (maten ble kald), kunne dessverre ikke lese gatelangs p.g.a. klissete snøfiller fra oven, leste videre til et glass kakao med krem på G og videre på hurtigbåten sørover leia til Finnsnes. Gleder meg til å fortsette utover kvelden og natten. Ville bare som snarest melde fra om at både form og innhold fenger så det holder så langt. Og jeg er en novise i tematikken boken omhandler. Tror ikke dette ble helt riktig sted å gi dennne umiddelbare responsen, men det var det første jeg klikket innom da jeg søkte deg på nett, så da ble det her da. Gjelder jo på en måte en anmeldelse da. Lykke til med boken og alt som dertil hører!

  Hilsen Anita P. 🙂

 3. Spennende 🙂 Har ikke fått lest “Jenter som kommer”, bare lest om den. GLeder meg til å lese den ferdig. Du var kul i “Trekant” forresten, gjør mitt beste for å forsvare serien i diverse diskusjoner. You go girl 😀

 4. “- Jeg fikk ideen til boka under twitterboomen i 2009. Til da hadde blogging vært en litt en sær greie, og plutselig var det fullt av nyslåtte PR-rådgivere som hadde blogget i fire uker, skrevet tre Twitter-innlegg og solgte dyre råd”

  You nailed it!

 5. Først og fremst: gratulere med en viktig bok !! *fanfare* . Slikt blir det forhåpentligvis debatt og kontakt ut av og det er bra ,viktig og riktig i et samfunn- enten det er micro eller macro .

  “Det har jeg aldri prøvd før, så det tror jeg sikkert at jeg kan klare.” (Pippi Langstrømpe)
  Om mitt sympaticus samarbeider,kan boka leses og da kan snøballen begynne å rulle. Vil gjerne 😉

  Mvh
  Lilljekonvall
  http://fingernijordaogbladetframunnen.blogspot.com/
  – en blogg om livet med ME

 6. Dette var en vri -typisk litt virrvarrsk. Virrvarrsk er bra.

  Det meste spennende nå er hvem du kommer til å velge som anmelder og å gjette på hvorfor du valgte akkurat den.

  Jeg har bestilt bok, du har lovet meg et kyss med lepestiftmunn, min blogg kjenner du, jeg er ikke en av dem som forventer et eksemplar -og det er ikke så usannsynlig at jeg kommer til å skrive om den uansett i konteksten “mikropolitikk og dess like”, som jeg antar at du har skrevet noe om, etter hva jeg har sett av intervjuer i dag. (Det var jammen en vond setning…)

  Så -der sparte du det eksemplaret, gitt! 😀

 7. Aaaaaw, boken din skal uansett leses og vil til og med kunne kjøpes for kostnadsføring på firmaet mitt så relevant tema som du skriver om. Men – om jeg kan være en heldig utvalgt som får boken litt før alle andre, for å skrive en ærlig tilbakemelding til deg om den – så gjør jeg veldig gjerne det!

  Gratulerer med ferdig bok i alle fulle fall – spent på innholdet!

 8. Har en klasse i Medie- og informasjonskunnskap vg3 som skal starte opp med blogg nå. De er veldig nysgjerrig på sosiale medier. Vi har allerede gjort øvinger på kildesøk i Facebook.
  Elevene kunne godt tenke seg å lese og skrive om boka di!

 9. Jeg er hverken journalist eller studerer sosiale medier, jeg er ny i bloggverdenen, har så og si ingen lesere, ikke superflink til å skrive, men har uansett veldig lyst til å lese boken din, og gi deg en ærlig tilbakemelding på den, og en anmeldelse du kan poste her på siden din (+min, men flere som leser her enn hos meg…).

  Så hvis du vil ha en anmeldelse av en ærlig person, som genuint interessert i å lese og ikke bryr seg så veldig om antall lesere (fordi jeg skriver for min egen del), er jeg en av sikkert flere rette personer =)

 10. Jeg ser ikke for meg at jeg er så veldig aktuell, men jeg gjør et forsøk lell! For lese vil jeg, og anmelde gjør jeg gjerne 🙂

 11. Jeg anmelder mer enn gjerne boka de 😀 Er skikkelig inne i hardkjør med studier om dagen, og da hadde det vært perfekt og kunne lest noe annet (jeg er nok ganske lesehest – og leser så godt som når som helst). Dessuten hadde faktisk boka de vært perfekt og nettopp fordi det er masse studiefokus om dagen. Jeg studerer markedsføring, og sosiale medier henger jo ganske mye sammen med det : )

  God helg!

 12. Jeg skriver av prinsipp ikke bokanmeldelser på bloggen min. Noe med å ikke bygge oppunder troen på at alle bibliotekarer elsker å lese og fortelle om det. Men altså. Jeg har tenkt å lese boka. Og jeg kommer helt sikkert å mene noe om den.

 13. Bloggen min er ikke særlig stor. Enda. Men ved Guds hjelp, og hvis jeg får tusket til meg denne boka, kommer den til å bli det. Og da får du valuta for pengene.

 14. Kan du ikke overtale Frøken Makeløs til å ta imot et eksemplar? Hun er en av de mest nettsmarte folka jeg vet om og jeg vil veldig gjerne høre akkurat hennes perspektiv på boka.

 15. Det er primært billedkunst som er min arena, men sosiale medier har blitt like viktig for dette feltet som for andre. Jeg er svært interessert i å både lese og anmelde boka di. Har ikke erfaring som bokanmelder, men vært kunstanmelder for Fredrikstad Blad og nettstedet Kunstkritikk.no. Også vært interessert i og skrevet om «nettkunst» og legger ved link til en artikkel om emnet her:

  http://www.kunstkritikk.no/kritikk/hva-skjedde-med-nettkunsten/

  Ta kontakt på mail om du eventuelt trenger adressen min. 🙂

  Med hilsen fra Ida.
  idajulsen (at) hotmail (dot) com

 16. Jeg er en helt vanlig dødelig biologistudent i Trondheim, men en liten blogg, men jeg er en stor lesehest og vil gjerne prøve meg på en bokanmeldelse.

 17. Hei, har veldig lyst til å anmelde boka di. Blogger for bibliotekarer som jeg tror er en viktig målgruppe for boka:-)
  Ellers vil jeg anbefale at du sender et anmeldereksemplar til Jill Walker på jilltxt.net
  Gratulerer med bok!

 18. Jeg ønsker meg selvsagt et anmeldereksemplar av boka di, og min begrunnelse er at jeg underviser den oppvoksende slekt, og mange av dem hører faktisk på meg – og leser det jeg skriver. Det kan selvsagt slå mer enn en vei, men skitt au.

 19. For å si det sånn har jeg gledet meg til denne boken så utrolig lenge, og jeg brenner for sosiale medier. Hadde vært utrolig fantastisk å få anmelde boken din, absolutt. Jeg har jo skrevet en del anmeldelser før, på min egne lille måte: http://www.icarroi.com/kategori/b%C3%B8ker/

  Hadde vært en ære å anmelde boken din. Og uansett om du velger meg eller ikke gleder jeg meg virkelig til å lese den!

 20. Aner ikke om bloggen min leses av mange nok til at jeg er aktuell, men jeg skriver av prinsipp om alle bøker jeg leser – og jeg leser gjerne boka di:)

 21. Vel, du vet hvem jeg er. Men i det siste har jeg brukt opptil flere blogginnlegg for å gjøre narr av bokanmeldere, så det er kanskje fair at jeg får smake min egen medisin og prøver meg som bokanmelder selv?

  Sitter faktisk med en annen bok i hånden som straks er ferdiglest, som jeg har planer om å anmelde. Det kunne med andre ord bli rene bokanmeldelsesføljetongen.

  • (og apropos kommentaren lenger ned: Jeg lover å slakte boken hvis det er det den fortjener, enten jeg kjøper den eller får den. Jeg er snill sånn!)

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: