De som får anmelde boka

11 kommentarer om “De som får anmelde boka”

 1. Gøy! skriver du om hagebloggmiljøet?
  Nå ble jeg enda mer spent på å få lest boken (saaaaakte i irriterende små posjoner 😉 )

  Også gleder jeg meg til å lese anmeldelser her og der. Alltid kjekt å se hva andre synes om bøker, og om fagfelt/tema man selv synes er interessante.

 2. Yeay – så utrolig stas! Og med et kompliment som begrunnelse, som nogot attåt, det var virkelig hyggelig. Det at du skriver ‘mest bloggerfarne’ betyr nok at jeg får prestasjonsangst. Vi får se. Gleder meg til å lese, Ida!

 3. Åååå neei! Her ser man hvilke glipp man ikke har godt av når man lar RSS-leseren ligge noen dager. Denne boka skulle jeg gjerne anmeldt. Men trøsten blir vel at jeg kommer til å gjøre det i en eller annen sammenheng likevel, og at du tjener penger på at jeg kjøper den.

 4. Gratulerer med god sak på dagsavisen.no. Veldig aktuelt og du står godt frem bant de andre «ekspertene» de henter kommentarer fra.

  Og stilig bilde i kjelleroppgangen!

 5. Fikk boken din i julegave og har kost meg med å lese den sakte, litt hver dag, siden da. Snart ferdig, mange gode poeng og ikke et kjedelig øyeblikk. Godt gjort! Ville gjerne lest Jill Walker Rettbergs anmeldelse av den, men har ikke funnet den. Kan du gi et vink om hvor jeg finner den?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.