KJØTT: En utstilling

Jeg skriver. Lillesøster maler, tegner, skulpturerer, limer ting i fjeset på folk og lager kaker formet som favorittkjendisen din. Hun er opprinnelig utdannet innen spesialeffekter i film, men nå går hun på Strykejernet kunstskole.

Her er masken som var eksamensoppgaven hennes i spesialeffekter. Den var reklameplakaten til NISS året etter.

Nå skal Lillesøster ha sin første utstilling, sammen med Ingrid Therese Hammar. IT er vanvittig flink, og lager veldig klassiske, teknisk gode bilder. Her er et eksempel på typisk IT:

Sammen har de utstillingen KJØTT denne helgen. Lillesøster har malt bilder inspirert av åpen hjertekirurgi , mens IT har dissekert en selvdød grisunge og oljemalt prosessen.

Det er vernissage (les: drekka) på fredagen fra 19.00, men det er åpent for publikum på lørdag og søndag også. Utstillingen finner sted på Strykejernet, altså i lokalene over Blå. Du finner Facebook-arrangementet til utstillingen her.

Plakten? En ribbe, selvfølgelig.

Siden jeg er storesøster og partisk, synes jeg du skal komme og kjøpe alle bildene hennes for utrolig mange penger. Vi sees på fredag!

, ,

10 kommentarer til “KJØTT: En utstilling”

 1. Godeste Virrvarr.

  jeg har linket den geniale youtubesnutten om den nye boka di på bloggen min. og du : jeg skal aldri,ALDRI,A-L-D-R-I poke min kjære sønn på facebook igjen -ALDRI.
  *rødmer enda*
  beste hilsen ,ha en knallfin helg <3
  Lilljekonvall

 2. En gang i blant har det sine sider å ha forlatt Østlandet, og dette er ikke en av de lyseste. Hva kan jeg si annet enn “hils!”? Kos deg en hel masse, det blir helt sikkert kjempehyggelig:)

  Og til alle dere andre: dra om du har muligheten!

 3. Si til lillesøster at hun må leke med Mons på Strykern. Hun er veldig flink, det samme er hennes veninne. Men de må huske at i dagens kunstverden er ikke skills nok, man må kunne kontekstualisere. Desverre.

 4. Dette høres kjempe spennende ut. Har et fag som heter litteratur og anatomi nå, hvor disseksjon står veldig sentralt. Denne utstillingen passe jo yppelig!

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: