Uflaks

37 kommentarer om “Uflaks”

 1. Herregud da ulykken kommer virkelig ikke alene :’) jeg er bare glad du overlevde.
  Laptopladeren min har sett sjabby ut siden oktober og jeg har drevet og utsatt å kjøpe ny… nå virker det plutselig som en virkelig dårlig idé å utsette det videre.

 2. Uff, det var litt mye på en gang! Forhåpentlig er uflakskvoten din brukt opp, og fremover vil det bare gå oppover 🙂 Jeg krysser fingrene iallfall!

 3. Stakkar liten! Henrik skal til samme land om et par uker. Tror nesten jeg bør tipse ham om denne posten. God jul, Ida. Det går nok bra, skal du se.

 4. Holy crap on a stick. Det der hørtes ut som et febervirrvarrende mareritt. Men svært godt og underholdende skrevet i det minste. Og god jul og slikt. Måtte ris og banan gjøre deg godt, så får du ta igjen jula utpå nyåret engang. God bedring! Og ønsk deg litt flaks til jul, kan se ut som at du trenger det.

 5. Makan, da! Må bare få sagt at jeg har lest stort sett hele boka di om Sosiale medier i går/ dag… Du er sabla grundig! Boka hadde sønnen min med seg i veska si, nemlig… Ha en fin romjul! Hilsen fra Synnøve

 6. Hei virrvarr.
  Du skriver morsomt og underholdene.
  Det var jo helt skrekkelig alt du har opplevd i ferien i Egypt.
  Håper i skrivende stund at du har kommet deg og blitt bra igjen.
  Det var godt at du ikke også i samme slengen fikk hilst på en hai når du svømte rundt der nede.:)
  «Av skade blir man klok,» er det ikke så det heter. Neste gang har du sikkert både solfaktor 50 og reiseforsikringen i orden. 🙂 I Europa får man gratis legehjelp når man er fra Norge, vårt trygdesystem dekker det, men det gjelder muligens ikke i Egypt.
  Det må jeg sjekke ut for jeg har tenkt meg dit til våren.

  1. Ja, virkelig uflaks i våre dager å ikke vite om helsekort og viktigheten av reiseforsikring – og at det å reise til Egypt er risikobetont. Sånn i forhold til oppkast og mageproblemer og infeksjoner. Man blir ikke klok av skade; man blir bare skadet…

   1. Helsekortet heter vel strengt tatt «Europeisk helsetrygdkort» og gjelder i, som navnet sier, Europa. Egypt ligger da vitterlig i Afrika. At man har tatt feil av forsikringen og har klart å dra uten er fullt mulig for de mest oppegående mennesker, og veldig beklagelig for alle som har glemt sånt.

    Alt det man «burde visst» er gjerne ting man husker litt ekstra når man har erfart hvorfor man burde visst det, og sånn sett er det fullt mulig å bli «klok av skade». Det er dessuten en sunnere holdning enn «søren og, dette skulle jeg visst, nå var jeg skikkelig teit, altså!» (evt sterkere ord enn jeg bruker i eksempelet, men du skjønner). Gjort er gjort, skjedd er skjedd, og det viktigste er å fokusere på at det ikke skjer igjen.

 7. Stakkars Virrvarr!

  Men det er som jeg pleier å si – det beste er å bli hjemme! Stenge av telefon, demontere ringeklokka, og ta ferien på sofaen! Ganske trygt, og handler man på butikker der man vanligvis ikke ferdes, og sørger for å titte utenfor gjennom vinduet/kikkhullet/brevsprekken før man beveger seg utendørs, så slipper man til og med den plagsomme naboen! 😀

  Laptopladere som eksploderer er dog intet nytt – «ny» laptop i april, nå er jeg på tredje laderen. Lurer på om jeg kanskje skal slutte å stole på eBay og bare bruke penger på en med garanti fra en norsk forhandler…

 8. Uff, så uheldig du har vært da! Håper du er bra igjen nå og at du ikke har tatt skade av sykehusoppholdet. Jeg hadde nok blitt like stressa som deg der. Sykeforsikring er fornuftig å sjekke ja :/

 9. Humm, begynner snart ettersøkning.

  Meanwhile, i bloggens ånd, send denne til PST på Facebook?:

  «Dere har kun råd til 4 spaningsposter mot terrorister, men har råd til å anke Maria Amelie-saken, samt sende 8 mann på overtid for å arrestere henne på Nansen-dagen? Tør jeg antyde et prioriterings-problem?»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.