Jeg tester mikrofonen

16 thoughts on “Jeg tester mikrofonen”

 1. Dette er en blogg, ja. Det minner meg om den gamle Ivers-historia: Rosenborg hadde fått ny trener (George Curtis), som begynte første trening med å ta fram en fotball og si «This is a ball». – «Du må itj gå så fort fram no», svarte Ivers.

  Forøvrig lykke til med ny blogg.

 2. Hurra! var en stund redd for at du skulle forsvinne helt fra Internettet.
  Legger deg til på favoritter med en gang.

  Gratulerer med fastjobb forresten.

 3. Jeg syntes du er modig jeg, som tar spranget og begynner en ny blogg.
  Har stoppet mye opp med min også, og jeg lekte lenge med tanken om å begynne på nytt, men har bare ikke blitt sånn.

  Gratulerer med ny blogg, ny jobb, og masse lykke til. Jeg følger med.

 4. Hei Ida!

  Jeg er i skrivende stund akkurat ferdig med din seneste utgivelse, Sosiale Medier, som inspirerte meg til å gå inn på virrvarr.net, som igjen førte meg hit.

  Boken var fantastisk! Jeg skal innrømme at den stod på leselista Blindern hadde bestemt for meg, men det var også den eneste jeg gadd å lese, og jeg leste den fra perm til perm. Jeg har frem til nå vært blant de på «den andre siden», herskaren av skeptikere som forbinder bloggere med bedazzlers og rosa helikopter, men med boken din må jeg si meg konvertert, eller iallefall kurert for bloggskrekken. Du har tilogmed klart å lure frem skribenten i meg og jeg kjenner det frister sterkt å prøve seg på et eget prosjekt for å trimme skriveferdighetene over sommeren.

  Uansett, du har fått en ny leser, jeg kommer til å følge med på det du har å si videre. Stå på, du er rå!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s