9 thoughts on “Huskelapper til huset”

  1. Det midterste bildet.. Har et veldig fint budskap. Det likte jeg. Så skulle jeg egentlig si no lurt. Men det ramla ut av hodet mitt. Så da sier jeg bare gratulerer med ny jobb. Og ny blogg. ( er jo ganske lurt å si det også da)

  2. Jeg likte den i midten veldig godt! Alt for ofte blir det som skulle vært gjort ikke gjort, eller gode planer blir aldri satt ut i live. Jeg skulle hatt en slik en på stuen eller kjøkkenet 🙂

  3. Hei Ida! Så fine ting, jeg liker spesielt godt den siste.

    (Og jeg har forresten fått meg ny blogg for en tid tilbake, så fra nå av bruker jeg denne når jeg kommenterer, men tenkte at jeg skulle si ifra så du vet hvem jeg er.)

  4. Livet er fullt av futuristiske, utopiske skuller: «skulle ha gjort», «skulle hatt», «skulle ønsket», «skulle villet». Vi skulle kanskje ha vært flinkere til å sette pris på det vi har og det vi har gjort 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s