Tilbake

21 kommentarer om “Tilbake”

  1. Eg er ei (av sikkert ytterst få) som faktisk ikkje hadde høyrt om virrvarr før.. Internett har eg vore mykje på, men har nett nyleg byrja å orientera meg i bloggverda, etter å ha starta mitt eige bloggprosjekt. Og her er det mykje spennande! Fann bloggen virrvarr berre for å lesa avslutningsinnlegget, som gjorde meg ganske nysjerrig på deg. Så eg gledar meg til å fylgja denne nye! Og du kan jo ikkje gjera noko feil i grunn, det er jo din blogg, og du som vel kva du vil skriva:) Bra at formen og humøret ditt blir betre, våren gjer noko positivt med dei fleste! Og hugs å bruk ny energi på litt fleire ting enn å laga ein stilig ny blogg, det klarar du nok uansett:)

  2. Jeg er på leting etter en samlende idé eller form på min egen blogg, og etter å ha hørt deg på radioen i formiddag søkte jeg meg fram hit via «Virrvarr». Jeg skal snoke videre i tekstene dine, men det er inspirerende (!) å se at det er andre som sliter med å konsentrere seg om bare ett tema… 😉

  3. Du, prestasjonsangst, og behov for å skrive noe bra når man først skal skrive og annet møl hører ikke hjemme på bloggen. Du er deg, og skriv nå det som spretter frem av lyst, ikke føl at nybloggen skal være perfekt 😉
    Godt å høre at du har det bedre!

  4. Ida, jeg synes du småhalter deg tilbake veldig bra. Fint at du klarte å nyte ferien. Av og til er det godt (og sunt) å gjøre ingenting. Det vil si uten planer og huskelister og må-ting.

  5. Har nettopp lest boka di om sosiale medier. Virkelig en super innføring i og analyse av de sosiale mediene, som jeg kommer til å få stor nytte av både i jobben og privat. Takk for det! Har bare besøkt bloggen din sporadisk tidligere. Blir spennende å følge deg videre. Lykke til!

  6. Godt at du har slappet av og tatt bloggefri, Ida – det har du fortjent. Selv uten alle grunnene du listet opp. Ta deg tid i hverdagen også, om du kan, for bloggen blir ikke dårligere om oppdateringer innimellom tar tid. Og alle vi som leser, venter med tålmodighet.

  7. Velkomen attende til oss! Eg har fylgt Virrvarr i omtrent fire år no, og reisa di har vore spanande. Lukke til vidare, Ida.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.