Om det nye livet

21 kommentarer om “Om det nye livet”

 1. Nå måtte jeg lese tre ganger og: Au, Ida. Nå fikk jeg vondt på Mr. Jacksons vegne. :-/ Du mener vel ikke å henge ham ut fordi han ikke har styrt jobbe-, sove- og mattidene dine?

 2. Jeg er også fremmed for fenomenet helg, og har egentlig vært det hele livet, men når jeg en vakker dag pensjonerer meg, da blir det helg hele uken! Likevel er det fint å kunne sone ut og slappe av innimellom. Både fint og nødvendig, faktisk. Kos deg med din nye tilværelse! Dette høres bra ut!

 3. Flink Ida! Jeg håper at du på sikt klarer å gi deg selv slike beskjeder også, istedenfor at de kommer utenfra 😉 Jeg har også fått beskjed for første gang i mitt liv om at ja, nå er det leggetid! Om jeg har husket å ta bort sminken og pusse tennene sa du? Ja, faktisk! For første gang i livet har alle disse mystiske greiene som andre mennesker har tatt for gitt blitt satt i et slags system for meg også. Jeg hadde aldri trodd det skulle kjennes så deilig å føle seg mer normal, men det gjør det altså. Neste steg blir kanskje å ha en hobby, som faktisk bare er (og blir) en hobby, og som ikke blir altoppslukende?

 4. Kjenner det så godt.

  Etter at jeg fikk fast jobb i det private næringsliv har jeg plutselig ettermiddag, helg og FERIE! Ingen dårlig samvittighet for at en kunne ha gjort mer…..

  Ja, hvis en ser bort fra etterudanningen som jeg tar ved siden av, som krever at jeg skriver oppgave i påskeferien….. 😉

  Gratulerer med lavere skuldre! 🙂

 5. Så fint at det går bra med deg, og at du får litt struktur og rutine 😉

  (Og; Åh! Du er så heldig som har HELG! Eg skulle ønska eg hadde fri to dagar kvar veke! A4 livet er undervurdert.)

 6. Det er så deilig med rammer, men det er så himla vanskelig å skape dem selv!
  Misunner deg, på en god måte 🙂

 7. Så herlig å høre at du har det bra! Helg og avslapning er visst bra. Jeg har også en sånn som sier at nå er det slappe-av-tid, og det er herlig. Det tar en stund å venne seg til det, men det er en bra ting. Man blir mer effektiv av å jobbe mindre, av å la hodet slappe av innimellom.

  Og til dere som mener at Ida disser Mr Jackson, hvor står det at hun legger skylden på han? Hun sier at de begge var et arbeidslag, uten å legge skylden på noen. Gled dere over at Ida har det bra istedenfor å komme med surmagede kommentarer som ikke en gang stemmer.

 8. Høres deilig ut 🙂

  Det er herlig å gå på jobb til en arbeidsplass der man trives, og det gjør det lettere å slappe av når man faktisk er hjemme. Good for you.

 9. Hehe, eg huskar då eg var ferdig på universitetet, og fekk 08:00-15:45-jobb. Eg sat heime på ettermiddagane og såg i veggen og lurte på kva folk gjorde når dei ikkje var på lesesalen. Eg fann ut av det til slutt. 😉

 10. «Mener du å si at du ikke jobber etter klokka 17? Hva gjør du da? Du…slapper av? Jeg vet ikke om jeg har den nødvendige kompetansen.” … fantastisk bra 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.