Lille norske

Forresten: Jeg blogger dobbelt opp, nå. Jeg skriver for/om/som/ Store norske på bloggen Lille norske. (Ja, den skal få eget domene snart, jeg vet.) Hovedgrunnen til at vi har startet denne bloggen, er at du som leser på denne bloggen her ikke skal måtte lure på om du leser «jobbe Ida» eller «selvstendige Ida». Idajackson.no er min personlige nettside, mens jobbstoffet kommer på nettleksikonets egen blogg.

Det betyr ikke at jeg kommer til å la være å promotere noen av de morsomste innleggene på leksikonbloggen her. Akkurat nå har jeg skrevet et innlegg om mitt forhold til leksikon gjennom oppveksten, komplett med bilde av hottentott. Hjertelig velkommen skal dere være!

Én tanke på “Lille norske

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s