Ohmibod! – anmeldelse

22 thoughts on “Ohmibod! – anmeldelse”

 1. Hahah, denne anmeldelsen ble jeg munter av!
  Men er det ikke mye styr med ledninger og sånt?

  Uansett kan jeg tenke meg at dubstep-musikk må være dødelig med den der. xD

  1. Det er faktisk mindre klønete enn det kan virke som. Men: Cecilie har en trådløs variant til salgs også. Jeg ser for meg at det er vel så artig. Og ja, jeg tror dubstep er midt i blinken. Den gjør noe snurrig med deg, den vibratoren her. Du begynner å se på musikksamlingen din med et litt mer suspekt blikk ^_^

 2. Jeg liker tingen. Uavhengig av det: Den er altså ikke til å koble til en «iphone eller ipod», så vidt jeg vet. Det ser ut som den — i likhet med konkurrerende modeller — har en mini-jack-utgang og kan kobles til en hvilken som helst mobiltelefon eller mp3-spiller. Ingen grunn til apple-favorisering!

  1. Godt poeng, Lea. Jeg skal legge til det i innlegget. Og den funker jo med alle slags øretelefoner. Det jeg er litt usikker på, er om den funker like bra med alle musikkprogrammer, men siden den tok både Spotify, Wimp og iTunes på telefonen min, burde det jo gå greit?

   1. Fikk et bilde for meg nå at noen tok i bruk denne sammen med den nye Spotify integrasjonen til Facebook som kommer. Den integrasjonen skal visstnok har en egenskap som gjør det mulig å lytte til samme sang sammen med andre på Facebook, eller i dette tilfellet er vel lytte litt feil ord å bruke.

  1. Hm, godt poeng. Jeg tror at jeg personlig ville hatt sex med kjæresten min uavhengig av hva han hadde på seg av utstyr etc. Men: Jeg opplevde den som veldig solo-orientert, siden den krever hele oppmerksomheten din på en måte andre vibratorer ikke gjør, og at den ikke er så morsom å dele når den du deler den med ikke hører musikken.

   På en annen side: Jeg tror det er morsomt å se på noen som leker med den…

   1. Dette er et løsbart problem, med en forsterker som gir lyd ut på både øretelefonutgang og høyttaler på en gang.

   1. Kan bekrefte at det funker med den varianten jeg har vært borti (fra en annen produsent) i alle fall. Alt med 3,5 mm stereoplugg, så de fleste reisehøyttalere og liknende virker. Det går kanskje også an å bruke en ekstra mini-jack-forgreining i tillegg til den som fordeler på vibrator og øretelefoner, så man kan ha to sett — skjønt det går jo ut over lydkvaliteten.

 3. Hahaha, det jeg sier, klassisk musikk er sexy. Kan i grunn komme på mye klassisk som jeg ville testet selv her. Og for min del så høres musikk+morro ut som en veldig bra kombinasjon, musikk er en sanselig opplevelse i seg selv og kan da virkelig ikke gjøre annet enn å forsterke nytelse!! For min del da..

  Godt innlegg!

 4. den fikk jeg lyst til å prøve ut, men… jeg har ingen ipod, bare en lavkvalitets liten mp3pølse ifra clas ohlson. den kostet tohundre kroner… kan ikke helt se for meg at den vil komme overens med dette leketøyet.

  men! hvis du har lyst til å sexe som faen til tori amos foreslår jeg raspberry swirl. det er en av de mest sexy sangene jeg vet om – selv uten vibrasjoner nedentil som akkompagnement.

  ps: det var så himla fint å støte på deg i dag og å klemme deg! en gnist i hverdagen min. hjerte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s