Nora Helmer og meg

2 kommentarer om “Nora Helmer og meg”

  1. Det var et veldig bra selvhjelpskurs. Jeg visste ikke hva jeg gikk til, men syns både det var morsomt, lærerikt og nyttig på veien for å «befri meg selv».. du gjorde en fantastisk jobb. Jeg ble inspirert av deg, et godt forbilde for andre kvinner! Tusen takk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.