Ny avhengighet: Savage Love

5 thoughts on “Ny avhengighet: Savage Love”

  1. Regner med at det skal være «like spennende», ikke «lite spennende»… 😉

    Velkommen tilbake på bloggen din! 😀

  2. dan savage har vært min store helt i over ett år. jeg ELSKER ham og skal skrive om ham snart, selv. han gir mot, glede og trygghet, i alle fall til meg. deillig, er det. og all informasjonen! kunnskap, elsker det.

    men du, frøken jackson, kontakt meg? vi skulle kafélere og jeg har jo ikke nummeret ditt.

  3. Bra du sprer Savage til folket! Jeg er anti- en hel bunch her i verden, men synes fortsatt Dan Savage er fantastisk. Hørte gjennom flere år med podkastene hans i slengen da jeg først fant dem for noen måneder siden, og laster ham slavisk ned ukentlig. Beste podkast å gjøre husarbeid til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s