Lesernes beste voksenhemmeligheter

Det har kommet så mange fine kommentarer på innlegget mitt om voksenlivets hemmeligheter, at jeg fant ut at jeg måtte lage et eget innlegg med favorittkommentarene mine. Her er de!

Mine favoritter

 1. Båndene du klipper av nakken på alle topper og bluser kan ikke brukes til noe som helst (Tante My)
 2. Det er pur lukke å bake: lett fysisk arbeid, får varmen, instant gratification, alle blir glade, huset luktar godt. (Avil)
 3. Ikke utsett å svare på den vanskelige mailen. Du kommer ikke til å få en åpenbaring der du plutselig vet hva du skal si. Derimot kommer du til å måtte begynne svaret ditt med en “beklager sent svar” – og å STARTE med en unnskyldning, gjør neppe den vanskelige mailen noe enklere å skrive. (Gi et lite vink)
 4. Man kan fint koke ull, det er bevegelse, ikke varme som krymper det. Legg det i ei gryte, kok opp, la det kjølne igjen UTEN Å RØRE DET! Voila, rein ull! (Eli Anne Eiesland)
 5. Det er ingen som blir mer glad i deg selv om du klarer alt (May Tove)
 6. Du blir mye mer happy av å legge deg tidlig, du går ikke glipp av noe viktig hverken på tven eller internett. Internett er der dagen etter også. (Seslilie)
 7. Det er berre tull å spare det beste til slutt! Et det du har mest lyst på først, ikkje spar det til du er mett/tilfreds, det gjer berre nytelsen mindre. (Borgny)
 8. Du kommer aldri til å vite hva du skal si til noen som har opplevd noe jævlig, men klemmer, tilgjengelighet, hjemmelagd mat osv er ikke så dumt (Katha)
 9. Og ja: snill, ansvarleg mann er eit betre valg når du skal etablere Familie a/s enn ein festleg mann du må spandere all öllen på. (Avil)
 10. det hjelper helt på ordentlig å puste med magen (Kjersti)
 11. Om du ikke fører budsjett og regnskap vil ikke økning i inntekt ha noe å si, fordi du kommer til å sløse det vekk (Oda Rygh)
 12. Gammel mat du setter tilbake i kjøleskapet, blir ikke nyere igjen. (Tante My)
 13. Dessuten: Refleks er kult. (Synnebollen)

Og fortsatt er kommentarfeltet fullt av fantastisk mye bra! Hurra for dere!

23 kommentarer til “Lesernes beste voksenhemmeligheter”

 1. åh, jeg fikk være med. nå ble jeg veldig glad. mye kjærlighet til deg. og jeg håper jeg ser deg en dag – du forsvant litt etter juli. heia voksenregler!

 2. Fantastiske poster, og gode hemmeligheter. Likte særlig den om at en snill, ansvarlig mann var bedre enn det motsatte.

  Mine hemmeligheter:
  Det finnes alltid et mindre kaloririkt (men også veldig godt) alternativ til potetgull
  Mange forskningsrapporter viser at det er grunn til å tro på «Fake it til you make it»
  Det er aldri for tidlig å be om hjelp, og det er aldri for sent å snu
  En joggetur tar 30 minutter, med mindre du klager i flere timer før og etterpå
  En kjip telefonsamtale tar som regel 10 minutter, med mindre du tenker på den i to uker først-

  1. Når du er voksen vet du at det er så vanskelig å leve dette livet at du ikke kan ta deg tid til å fortelle andre hvordan de skal leve sitt – skulle det stå

 3. Her forleden klippet jeg av vaskelappen på skjerfet mitt og la det i vinduskarmen i tilfelle jeg fikk bruk for den. I går trengte jeg den!

 4. For et fint utvalg, og så hyggelig og overraskende å være en del av det! Kommentarfeltet ditt – og bloggen for øvrig, så klart – er en kilde til inspirasjon!

 5. «Det er bedre å være rik og frisk enn å være syk og fattig».

  «Nei, du skjønner det ikke bedre/fikser det lettere når du blir eldre!»

  «Klisjeer er bare sannheter som har blitt sagt mange ganger. De blir ikke mindre sanne av den grunn, så slutt å være redd for dem!»

  Og livet er for amatører!

 6. Jeg kom på noe etter at det egentlig var litt for sent å kommentere på den andre bloggposten. Noe som faktisk er det aller viktigste jeg har lært som voksen, og som jeg virkelig ikke hadde trodd da jeg var yngre: At voksne mennesker kan være dumme, at de lar seg veldig lett lure og til og med så er noen av dem uærlige og lyver. Selv om det er mennesker som er på tv og er veldig populære. Kanskje til og med *særlig* de som er på tv og er veldig populære.

  Det var da jeg sluttet å ta UFO-dokumentarer på alvor.

 7. 🙂 Jeg likte spesiellt 12, den burde jeg henge på veggen.

  og ellers.

  – Som en tommelregel kan du anta at andre mennesker er like usikre og forvirrede som deg selv. De gjør som regel ikke slemme ting med vilje og om du sitter og venter på at noen skal ringe deg så sitter de sikkert å venter på en telefon fra deg også. Bortsett fra tilfeldige løse menn du møter på byen, men de skal du ikke kaste bort tid med å gi tlfnr til i utgangspunktet.

 8. Tilbakeping: Favorittfredag #15 | Sukkerspinneriet

 9. Nei, du trenger ikke følge kakeoppskriften veeeldig nøye. Nye oppskrifter kommer ikke med kakefeen, de kommer fra folk som ikke fulgte oppskriften…

 10. Når man har lært seg den høyeste mulige prosenten av rugmel som et brød kan heve på, da er man voksen. Jeg mener når det ikke lenger dundrer i benkplata når brødet løsner fra formen.

 11. Tilbakeping: Favorittfredag #15 | Sukkerspinneriet

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.