Dagens anbefaling: This American Life

12 thoughts on “Dagens anbefaling: This American Life”

 1. Wow, da har du anbefalt begge favorittpodcastene mine, Savage Love og This american life. Absolutt fantastisk lytting! ❤

 2. Hei Ida!

  Jeg er en journaliststudent som for øyeblikket sitter i England og skal begynne på min Bacheloroppgave; Blogging og identitet, med spesiell vekt på rosablogging. Her i England er ikke «rosablogging» like, hva jeg kan si, utviklet, som i Skandinavia, og det er derfor vanskelig å finne mye informasjon som treffer spikeren på hodet. Ser at du skrevet en bok som heter «Sosiale Medier», og ut i fra det jeg har lest av anmeldelser, virker dette som en topp bok i researcharbeidet. Men som sagt, jeg er i England, og boken er verken å finne på universitetet sin utenlandske bøker-seksjon eller på online access såvidt jeg vet. Finnes boken som online utgivelse, eller vet du om den er å få tak i, i UK? På forhånd takk!

  1. Hei Karoline!

   Først: For en kul oppgave!

   Så: E-boknorge er trege greier, så den stakkars boka er ikke å få kjøpt i ebok (så vidt jeg vet). Men jeg kan bare sende deg pdf’en på epost, siden jeg tror på god Internettkarma mer enn jeg tror på penger 😀 Skal jeg sende den til mailen du kommenterte med?

 3. P2 hekta her også. 🙂 … og for et supert nettsted! Nå blir det te og ”Continental Breakup”.

  Og til Karoline: Anbefaler boka på det sterkeste. Ida Jackson gir en flott innføring i bloggverdenen. Boka var til stor inspirasjon og gav masse nyttig innsikt. Du kan sikkert bestille den på nett gjennom ark.no, tanum.no. eller annen bokhandel. Lykke til m oppgaven.

   1. Selv takk Ida!

    ARK gjør det for 100-200 kr i frakt, så noe ekstrakostnader blir det når man bor utenlands. Men mulig er det, og sikkert lurt og sjekke mulige prisforskjeller for utenlandsshippingen.

 4. This American Life er eit av dei beste radioprogramma i verda, og det — og skapar Ira Glass — er ein av mine største inspiratørar som spirande radiomann. Anbefalast på det sterkaste. Om du er meir glad i dei reine historiene, så kan eg anbefale The Moth-podcasten, som av og til får inntog i TAL. Ev. óg Freakonomics for dei som elskar spuriøse, merkelege samanhengar i verda.

  (Og så tykkjer eg at eg kan få lov til å reklamere litt for min eigen historietriviapodcast, som i alle fall tidvis er morosam og underhaldande — Gult Kakestykke.)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s