2. plass på bestselgerlista til Haugenbok

Inger gjorde meg akkurat oppmerksom på at Song for Eirabu 2 ligger på andreplass på bestselgerlista til Haugenbok! Dere er fantastiske! For en respons på «aksjon forhåndsbestilling»!

Oppdatert: Spørsmålet er jo – får vi til førsteplassen? Bestill ditt eksemplar her!

14 kommentarer om “2. plass på bestselgerlista til Haugenbok

 1. Skal bestille i min lokale bokhandel, da de er så flinke til å like og ta inn den litteraturen jeg også liker, og ikke bare basere seg på femti bestselgertitler og en masse papir og plastjuggel for å få ting til å gå rundt.

 2. Dersom dere er interessert i å møte Kristine Tofte, kommer hun en tur innom sf/fantasyfestivalen Norcon 26 (www.norcon.fandom.no) 10-12 feb i Oslo.

  Hun setter sikkert pris på innsatsen deres 🙂 og vil sikkert ikke gjøre seg vanskelig om dere vil ha signatur på den første boka…

  Ta gjerne en tur innom hjemmesidene til Norcon, arrangementet er gratis! og åpent for alle som har lyst til å kose seg med science fiction, fantasy, tegneserier og annet gøy.

 3. Men Norcon-mennesker, de må jo oppdatere heimesidene dykkar. Eg står verken som gjest eller på programmet, og dette var jo spikra for fleire veker sidan. 🙂

 4. Ja, det smilefjeset var fordi eg eigentleg er ein venleg person som seier det med eit smil. Men det er samstundes så unaturleg å bruke slikt at eg får lyst til å finne ein Liker-knapp å bruke ironisk.

 5. Avil: Ja ditt bidrag ble spikret for en stund siden (i alle fall dersom du er den jeg tror du er), men siden det var maange andre ting som ikke ble klart før nå nylig, har vi valgt å ikke gå ut med så mange konkrete ting ennå. Regner med at et fullstendig program bli lagt ut i løpet av helga. Det er jo en gang sånn at når man har mange åpne plasser i programmet kan man komme til å måtte flytte og endre på ting pga praktiske hensyn, og da er det dumt om vi allerede har publisert et tidskjema som ikke lenger er reelt.

 6. Jeg regner meg ikke som spesielt fan av fantasylitteratur og hadde egentlig ikke tenkt å lese Eirabu med mindre jeg kom over det hos noen jeg kjenner. SÅ leste jeg Ida sin bloggpost og tenkte med meg selv på hvordan jeg elsket LOTR da jeg leste hele serien for første gang som 17åring. Jeg slukte hele serien i ei kjellerstue i Prinsensgate i løpet av ei helg i 1991…og har lest dem flere ganger siden.

  Så da var det opplagt – jeg har egentlig fått LYST til å lese Eirabu. Og siden du har satt i gang fine aksjonen, var det lett å kaste seg litt forsinka på vogna. Men da jeg skulle bestille 1’ern og forhåndsbestille 2’ern, fikk jeg følgende melding hos Haugen Bok:

  Song for Eirabu: bok 1
  Kristine Tofte
  Nynorsk / Innbundet / 2009
  Tomt hos leverandør, ny melding ventes

  Johooooo! Jeg kan gjerne vente. For nå gleeeder jeg meg til å la meg forhekse inn i Eirabus magiske verden utover våren og sommeren – fuglene vet at jeg vil trenge avlastning fra alt annet som surrer rundt i hodet da…

   1. I know, men jeg vil gjerne ha hardback! Har stilt deg spm på din egen blogg, forresten 😉 Når man har lest bloggen din siden høsten 2007 er det på tide å gremmes litt over å ikke ha lest Eirabu tidligere, etter å ha fulgt med på tilblivelsen… MEN andreboka er bestilt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.